Vacature Kantinebeheerder

Kantinebeheerder in Vlissingen

Vacature Kantinebeheerder

Wij zijn voor de periode van minimaal een half jaar op zoek naar een:

Kantinebeheerder

(flexibel, gemiddeld 9 uur per week)

Vlissingen is een havenstad. Een stad van werkers en doeners. Wij zijn een middelgrote woningcorporatie in het mooie Vlissingen aan zee. Onze missie is het bieden van goed wonen in een passende leefomgeving met aandacht voor duurzaamheid, woonlasten en bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen in onze samenleving.

Als een van de grootste maatschappelijke organisaties in de gemeente Vlissingen kiezen wij voor een maatschappijgedreven rol. Dat betekent dat wij actief de dialoog zoeken met huurders, woningzoekenden en andere stakeholders om zo te doen wat goed is voor "onze" wijken en buurten. We willen dat onze medewerkers deskundig zijn in de brede zin van het woord. Het beste uit jezelf halen; daar geloven we in.

We creëren een goed werkklimaat voor onze werknemers om zo ons bedrijf tot bloei te laten komen. Werkplezier en onze huurders staan centraal. Klinkt goed toch? Kijk snel of wij een match kunnen zijn!

Wat ga je doen?

Als kantinebeheerder verzorg je het dagelijkse lunchbuffet voor onze medewerkers. Je zorgt dat de kantine er aantrekkelijk uitziet en dat er een gevarieerd aanbod is aan gezonde lunchproducten. Ook de inkoop van de boodschappen behoort tot je takenpakket. Daarnaast verzorg je de koffie, thee en lunch bij vergaderingen en verzorg je de catering t.b.v. recepties en personeelsfeesten. Uiteraard houd je ook de keuken en bijbehorende apparatuur schoon.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste flexibele medewerker die gemiddeld één dag in de week de kantine wil draaien. Enige ervaring met de genoemde werkzaamheden is gewenst. Kennis van regelgeving op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne is een pré. Onze kantine is 3 á 4 dagen per week geopend. Tijdens de vakantie van je collega zou het prettig zijn als je drie dagen in de week zou willen werken.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten . Wat betreft het salaris, de functie valt in schaal B (minimaal € 2.129, maximaal € 2.734 bruto fulltime per maand op basis van een 36-urige werkweek). Interesse? Reageer dan uiterlijk 17 december a.s. via de mail naar . Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met , , .Functie:kantinebeheerder
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2129 – 2734
Uren per week:9 – 9

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met l’escaut woonservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Kantinebeheerder l’escaut woonservice 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures