Vacature Kleuterleerkracht

Kleuterleerkracht in Middelburg

Over de functie

Als kleuterleerkracht speel je een onmisbare rol in het leven van de jongste leerlingen op de basisschool. Je begrijpt de bijzondere dynamiek van het leerproces op deze leeftijd en weet hoe je de nieuwsgierigheid en verbeelding van kleuters kunt prikkelen. Met jouw passie en betrokkenheid creëer je een inspirerende en ondersteunende leeromgeving waarin kleuters zichzelf kunnen ontwikkelen.

Als dit klinkt als een uitdaging waar jij je in thuis voelt, dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat bieden wij?

  • We belonen jouw inzet met een salaris op basis van onderwijsschalen, met een minimum van € 3.584 en een maximum van € 5.862 per maand;
  • Bovenop je maandsalaris kun je rekenen op een extra 13e maand, vakantiegeld en pensioenopbouw;
  • Bij Maandag® geloven we in de perfecte balans tussen afwisseling en stabiliteit. Je hebt een vaste werkgever, een gegarandeerd salaris en een (vast) contract;
  • Een heldere en transparante vorm van communicatie;
  • We verzorgen een leaseauto met tank- of laadpas of een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.;
  • De kans om trainingen en opleidingen te volgen via onze Maandag® Academy zodat je jouw onderwijsvaardigheden kunt blijven verbeteren.

Functie eisen

  • Je hebt een pabo bevoegdheid.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Kleuterleerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Onderwijsgevenden in het basisonderwijs
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3584 – 5862
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via jessica.pinto@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Kleuterleerkracht Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures