Vacature Klinisch Psycholoog

Klinisch Psycholoog in Vlissingen


De polikliniek Zeeland is gevestigd aan de Badhuisstraat en de Scheldestraat in Vlissingen. We bieden hier ambulante behandeling binnen de kaders van de zorgverzekeringswet. Het team bestaat uit 18 behandelaren van verschillende disciplines. Administratief/secretarieel medewerkers ondersteunen hen. We werken zowel klacht- als persoonsgericht in het brede spectrum van de GGZ. In Vlissingen hebben we naast de polikliniek ook een leer-werkbedrijf en een inloophuis.

Klinisch Psycholoog

Je biedt behandeling aan cliënten, voert regie over behandeling van collega's, doet intakes, complexe diagnostiek en je bent specialist. Dat doe je enthousiast en tegelijk geroutineerd. Je werkt samen met de behandelcoördinator en andere regiebehandelaren als het gaat om ontwikkeling van kwaliteit van behandeling, van organisatie en van werkprocessen. Werkbegeleiding en supervisie geef je vakkundig met genoegen.

  • Werken vanuit je expertise en je geloof
  • Uitdagend en afwisselend werk met een pittige doelgroep
  • Groeien als professional en als mens
  • Betrokken christelijke collega's

Sluitingsdatum:
15-01-2024
Locatie:
Vlissingen


Functie:klinisch psycholoog
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Klinisch Psycholoog De Hoop 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures