Vacature KYC Analist

KYC Analist in Middelburg

Over de functie

Bij Maandag® geloven we dat werk meer is dan alleen een plek waar je naartoe gaat. Het is een avontuur, een reis waarin jij als professional centraal staat. Ons team ademt sfeer, ondersteuning en mogelijkheden om jezelf te overstijgen. Als KYC-professional bij Maandag® bieden wij niet alleen uitdagende opdrachten, maar ook een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om extra kennis op te doen. In deze rol speel je een essentiële rol in het waarborgen van de financiële integriteit door grondig klantonderzoek uit te voeren. Solliciteer nu en geef jouw carrière deze spannende wending!

Functie eisen

Wij zoeken een professional die:

  • Minimaal een afgeronde bacheloropleiding in Rechten, Bedrijfskunde, Financiën, Internationale Betrekkingen of een gerelateerd vakgebied;
  • Werkervaring binnen de financiële dienstverlening;
  • Kennis van/interesse in wet- en regelgeving;
  • Kan analytisch denken en heeft communicatie vaardigheden;
  • Klantgerichtheid hoog in het vaandel;
  • Flexibel: ervaring met werken in een dynamische omgeving met frequente wijzigingen in sancties;
  • Vloeiend Nederlands spreekt.

Wenselijke Certificaten:

  • CAMS, CFE, ACFCS, PCI

Het bezit van een of meerdere van bovenstaande certificaten wordt als een waardevolle aanvulling beschouwd.

Over het bedrijf

Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: grootbanken, grootverzekeraars en verschillende multinationals in voedsel, engineering en- zuivelindustrie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de KYC Analist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Specialisten op het gebied van reclame en marketing
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via robbert.vandemortel@maandag.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. KYC Analist Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures