Vacature Leerkracht Bovenbouw

Leerkracht Bovenbouw in Vlissingen

Vind jouw plek op Het Vlot: maak impact in groep 7/8!

Locatie: Vlissingen
Startdatum: 1 maart 2024
Aantal uren: 20 uur (op ma., di., & wo.)
Salaris: Inschaling in LB conform cao po 2023-2024
Vereiste: Onderwijsbevoegdheid basisschoolonderwijs
Deadline sollicitatie: 24 januari 2024


In de bovenbouw, groep 7/8, vorm jij als leerkracht de sleutel tot succes. Bij Het Vlot creëer je niet alleen een goede leeromgeving; maar ben je ook onderdeel van een betrokken gemeenschap die gedreven is om te blijven inspireren. Ontdek hoe jouw passie en inzet elke dag van groot belang is, en bijdraagt aan de toekomst van onze leerlingen. Bij Het Vlot maak jíj het verschil in de bovenbouw!

Jouw bijdrage

  • Inspirerend lesgeven aan groep 7/8
  • Begeleiden en motiveren van leerlingen
  • Samenwerken in een positief team

Jouw kwaliteiten

  • Onderwijsbevoegdheid basisschoolonderwijs
  • Jij ziet een kans voor ieder kind en stemt jouw onderwijs daar elke dag goed op af.

Werken bij Het Vlot
Bij Het Vlot staat betrokkenheid centraal. Als kleinschalige school bieden wij een veilige basis voor ruim 100 leerlingen. Onze focus op persoonlijke aandacht, duidelijkheid, structuur en respectvolle communicatie zorgt ervoor dat elk kind met plezier naar school komt en optimaal leert. In een creatieve, open en respectvolle omgeving, waar iedereen ertoe doet, maak jij deel uit van een enthousiast en gedreven team. Geen uitdaging te groot, bij Het Vlot laten we niemand zwemmen. Hier kun je rekenen op goede begeleiding en werk je samen met gepassioneerde collega's. Werken bij Het Vlot is niet zomaar een baan; het is een inspirerende en waardevolle ervaring waar je actief bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van elk kind! Meer informatie vind je op hetvlot.onzewijs.nl .


Heb je vragen?
Even langskomen of bellen voordat je solliciteert? Dat kan! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de directeur, Jeanette van Loo, bereikbaar op .

Solliciteren?
Grijp die kans! Stuur je sollicitatie en cv naar , gericht aan Jeanette van Loo. Deadline: 24 januari 2024. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 29 januari 2024 tussen 16:00 en 19:00.

Werken bijFunctie:leerkracht bovenbouw
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Onze Wijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Leerkracht Bovenbouw Onze Wijs 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures