Vacature Leerwerkbegeleider

Leerwerkbegeleider in Vlissingen


De polikliniek Zeeland is gevestigd aan de Badhuisstraat en de Scheldestraat in Vlissingen. We bieden hier ambulante behandeling binnen de kaders van de zorgverzekeringswet. Het team bestaat uit 18 behandelaren van verschillende disciplines. Administratief/secretarieel medewerkers ondersteunen hen. We werken zowel klacht- als persoonsgericht in het brede spectrum van de GGZ. In Vlissingen hebben we naast de polikliniek ook een leer-werkbedrijf en een inloophuis.

Leerwerkbegeleider bij Proef&Geniet!

Dagelijkse begeleiding en ondersteuning van cliënten. Medeverantwoordelijk voor uitvoering en evaluatie van ondersteuningsplannen. Samenwerken met collega's in beheer van lunchroom, delicatessen, tweedehandskleding en inpakwerk. Actieve begeleiding in diverse werkzaamheden binnen de verschillende projecten.

  • Werken vanuit je expertise en je geloof
  • Uitdagend en afwisselend werk
  • Groeien als professional en als mens
  • Betrokken christelijke collega's

Proef&Geniet in Vlissingen is een plek waar clienten werkervaring kunnen opdoen in een veilige, gezellige werkomgeving. Een tussenstap naar betaald werk. In de delicatessenwinkel kunnen klanten terecht voor Zeeuwse producten en verschillende soorten kazen en nootjes. Daarnaast is er een lunchroom, een tweedehandskledingwinkel en een ruimte voor inpakwerkzaamheden.


Sluitingsdatum:
15-02-2024
Locatie:
Vlissingen


Functie:leerwerkbegeleider
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Leerwerkbegeleider De Hoop 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures