Vacature Leraar

Leraar in Vlissingen

Leraar in opleiding (LiO)

Meerdere locaties

Het bestuur van Archipel Scholen heeft plaats voor LiO-studenten en LiO afstudeerstagiar(e)s

In de laatste fase van je opleiding aan de Pabo loop je je LiO-stage (Leraar in Opleiding). Kom jij bij ons afstuderen?

Je werkzaamheden

Als leraar in opleiding heb je keuze uit één van onze 18 basisscholen. Kies je een dorpsschool? Of liever in de stad? Voor iedere student hebben we een geschikte plaats! Je wordt als volwaardig lid opgenomen in het team. Je participeert mee in alle andere activiteiten en overleggen. Je draagt samen met je collega de verantwoordelijkheid van de groep.

Het traject

Als leraar in opleiding word je bij Archipel Scholen goed begeleid, om er voor te zorgen dat je binnen de gestelde tijd je opleiding goed kunt afronden en kunt starten aan je carrière als leerkracht. De begeleiding wordt opgepakt door de opleidingsmentor in de groep, vanuit het bestuur en je instituutsopleider van de opleiding.


Sollicitatiegesprekken vinden plaats
in overleg

Functie:leraar
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Archipel Scholen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Leraar Archipel Scholen 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures