Vacature Leraar basisonderwijs

Leraar basisonderwijs in Vlissingen

Over de functie

Als leraar basisonderwijs speel jij een belangrijke rol in de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Jij helpt hen niet alleen met schoolwerk maar ook met belangrijke vaardigheden zoals zelfvertrouwen, zelfexpressie en samenwerking.

Wij geloven in de kracht van diversiteit. Onze opdrachtgevers zijn scholen met leerlingen uit verschillende culturen, met verschillende achtergronden en talenten. Als leraar basisonderwijs krijg je dan ook de kans om deze diversiteit te omarmen en om iedere leerling te begeleiden in zijn of haar eigen ontwikkeling.

We vinden het belangrijk dat de leerlingen niet alleen kennis opdoen maar ook vaardigheden ontwikkelen die ze later in hun leven kunnen gebruiken. Denk hierbij aan communicatievaardigheden, samenwerking en kritisch denken. Als krijg je de ruimte om deze vaardigheden op jouw eigen manier te integreren in het lesprogramma.

En natuurlijk zorgen we ook voor de nodige ontspanning. Zo organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Denk hierbij aan een eindejaarsborrel of een zomer barbecue.

Klinkt dit als de perfecte werkomgeving voor jou? Dan nodig ik je graag uit om te solliciteren!

Wat bieden wij?

  • Een salaris binnen de LB en LC onderwijsschalen, variërend van €3.483,- tot €5.862,- op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een (vast) dienstverband;
  • Een vergoeding van €0,23 per kilometer voor je reiskosten of de mogelijkheid van een leaseauto inclusief tank- of oplaadpas;
  • Een eindejaarsuitkering, pensioenregeling en vakantiegeld;
  • De kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen met behulp van cursussen en trainingen via onze Maandag Academy.

Functie eisen

  • Je hebt een pabo diploma.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leraar basisonderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:leraar basisonderwijs
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3483 – 5862
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via jessica.pinto@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Leraar basisonderwijs Maandag 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures