Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Vlissingen

Ben jij een grote fan van logistiek en heb jij altijd al willen werken in de havens van Vlissingen? Dan is dit nu mogelijk! Deze werkgever is op zoek naar enthousiaste logistieke medewerkers die graag hun steentje willen bijdragen. Het is belangrijk bij dit bedrijf dat jij klantgericht bent, voldoende kennis hebt over de logistiek. Het mooie van deze functie is dat je met een groot en gezellig team aan de slag gaat waar er altijd een fijne werksfeer hangt. Je moet het met z'n alle doen en daarom is de band tussen de collega's ook extra goed. Ben jij nauwkeurig, oplossingsgericht en hou je ervan om leiding te nemen? Dan past deze functie echt perfect bij jou! Jij gaat hier een geweldig salaris verdienen dat kan oplopen tot wel €2.800,- bruto per maand inclusief toeslagen. Dit werk mag jij gaan verrichten in een 2 ploegen rooster waardoor je ook een fijn stabiel ritme creëert. Wil je meer weten over deze vacature? Bekijk dan snel de werkzaamheden of neem contact op met onze vestiging in Goes!

Als logistiek medewerker bij dit bedrijf heb jij een fijne afwisselende baan. Dit kan wisselen tussen administratieve, operationele en commerciële taken. Dit houd de uitdaging en spanning erin zodat het niet alleen maar routine werk wordt. Jij gaat aan de slag met de volgende werkzaamheden:

  • Contact leggen en behouden met schepen, rederijen, leveranciers, autoriteiten en andere belanghebbenden. Daarnaast heb je ook contact met de kantoorafdelingen en operationele buitendienst medewerkers van dit bedrijf.
  • Collega's op de hoogte stellen van de rapportages die uit de gesprekken komen.
  • Het in- en uitklaren van schepen en dit op de juiste wijze verwerken in de systemen.
  • Ook ga jij (financiële) documenten verwerken in de administratie.
  • Naar behoefte doe jij scheepsbezoeken uitvoeren. Hier volg jij de werkzaamheden die relevant zijn op het schip om zo kostenbewust en efficiënt de organisatie te helpen.


Functie:Logistiek Medewerker, Logistiek medewerker
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via goes@pro-industry.nl of 113204000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Logistiek medewerker Pro Industry 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures