Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Vlissingen

Ben je geïnteresseerd in logistiek en wil je werken in de haven van Vlissingen? Dit is jouw kans! We zijn op zoek naar logistieke medewerkers met klantgerichtheid en logistieke kennis. Je komt te werken in een vriendelijk team met een aangename werksfeer. Deze rol vereist nauwkeurigheid, probleemoplossend vermogen en leiderschap.Met een salaris dat kan oplopen tot €2.800,- bruto per maand, inclusief toeslagen, en je werkt in een tweeploegendienst voor stabiliteit. Wil je meer details? Bekijk de specifieke taken? Lees dan gerust verder!

Als logistiek medewerker bij dit bedrijf heb je een gevarieerde baan met de volgende verantwoordelijkheden:

  • Communiceren met schepen, rederijen, leveranciers, autoriteiten, en andere belanghebbenden, zowel intern als extern, inclusief kantoormedewerkers en operationele buitendienstcollega's.
  • Rapportages delen met collega's op basis van deze communicatie.
  • In- en uitklaring van schepen afhandelen en deze informatie nauwkeurig in de systemen vastleggen.
  • Diverse (financiële) documenten verwerken in de administratie.
  • Indien nodig, scheepsbezoeken uitvoeren om relevante activiteiten aan boord te volgen, met een focus op kostenbeheersing en ondersteuning van de organisatie.


Functie:Logistiek Medewerker, Logistiek medewerker
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via goes@pro-industry.nl of 113204000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Logistiek medewerker Pro Industry 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures