Vacature Manager HRM

Manager HRM in Vlissingen

Werken bij HZ

 • Dit krijg je van ons

Manager HRM

Je hebt nog 21 dagen om te sollicteren!

Manager HRM

Je hebt nog 21 dagen om te sollicteren!

Dienst P&OO

Vlissingen

5.745-6.997

HBO

16 feb. 2024

Omvang: 32-40 uur (0,8 - 1,0 fte)

Standplaats: Vlissingen

Voel jij je prettig in een dynamische organisatie in verandering?Kun jij richting geven aan de strategische doelen van HZ? Heb jij je sporen ruim verdiend in het HR vak en ben je een echte people-manager? Wil je samen met ons verder bouwen aan een professioneel en fijn HR-team ter ondersteuning en advisering van de organisatie? Solliciteer dan op de vacature Manager HRM bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Jouw werk als manager HRM

Als manager HRM ben je integraal verantwoordelijk voor de vertaling van de ambities uit het Instellingsplan 'Bijdragen aan een betere wereld' naar het HRM-beleid en ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering en de kwaliteit van de werkzaamheden van de afdeling HRM. Dat doe je natuurlijk niet alleen maar samen met de collega's van het HRM-team waaraan je op inspirerende wijze leidinggeeft. Jij coacht hen in hun individuele en teamontwikkeling en creëert een open cultuur en een fijne werksfeer. Het helpen in groei naar meer zelforganiserend vermogen en resultaatverantwoordelijkheid is bij jou in goede handen. Steeds op basis van een collectief gedragen visie en ambities. Je geeft de collega's vertrouwen en ruimte en stimuleert hen om zichzelf continu op basis van hun talenten te ontwikkelen. Je brengt naast deze 'human skills' ook de nodige zakelijkheid en bent in staat om op een goede manier lastige zaken bespreekbaar te maken.

Gebruikmakend van je organisatiesensitiviteit werk je mee om de strategische HR-thema's binnen de organisatie verder op de kaart te zetten. Je bent een gesprekspartner met een duidelijke visie op organisatieontwikkelingsthema's en strategische personele onderwerpen. Ook voer je regie op veranderprocessen zoals de verdere implementatie van het nieuw HR-systeem. Tevens ben je sparringpartner voor het Directieteam en College van Bestuur. Daarnaast:

 • Geef je leiding aan en bouw je aan een team in ontwikkeling, door te inspireren en koers te houden. Je weet daarbij balans te vinden tussen coachen, delegeren, dienen en sturen;
 • Zet je de strategische meerjarige beleidslijnen uit en adviseer je het bestuur- en directieteam (BDT) daarover;
 • Ontwikkel je strategische thema's zoals Diversiteit & Inclusie, Sociale veiligheid, Integraal leiderschap én de visie Mens en Organisatie door;
 • Werk je continu aan kwaliteit, innovatie en vooruitgang;
 • Voer je regie op veranderprocessen en neem je anderen daarin mee.

Het team

Je legt direct verantwoording af aan de directeur bedrijfsvoering en bent deel van het integrale managementteam van alle bedrijfsvoeringsafdelingen. Het team HRM, waaraan je leidinggeeft, bestaat uit 14 enthousiaste, betrokken en gedreven collega's. Het team is volop in ontwikkeling richting wendbaar werken en integrale samenwerking. Er wordt hard gewerkt aan doelen, maar informele bijeenkomsten zoals een borrel of teamuitje worden ook belangrijk gevonden.


Het zit in je

Ben jij een verbinder en heb je affiniteit met hoger onderwijs? Krijg je energie van het HRM-beleidsterrein én een afdeling die beiden volop in ontwikkeling zijn? Heb je ervaring met veranderprocessen en organisatie(cultuur)ontwikkeling? Ben je organisatiesensitief? Passen de HZ-kernwaarden van HZ, integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap alsmede samenwerken en kwaliteit, bij jou? En heb/ben je daarnaast ook:

 • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding;
 • Ruime aantoonbare leidinggevende ervaring bij voorkeur van een HRM-team en bekend met werken vanuit dienend leiderschap ( https://hz.nl/uploads/documents/1.4-Over-de-HZ/1.4.2-Organisatie/Missie-visie/A-HZ4-Leiderschap-26-11-20-NL-ENG-3.pdf )
 • Strategisch denkvermogen, analytisch;
 • Ervaring met teamontwikkeling en het inzetten van medewerkers op hun talenten;
 • Proactief, vernieuwend, met inlevingsvermogen;
 • Het talent om duidelijke feedback te geven en ook lastige gesprekken niet uit de weg te gaan;
 • Sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden, altijd op zoek naar de dialoog, transparant en met lef om knopen door te hakken of grenzen aan te geven.

Groei met ons mee


We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je -naast een levendige werkomgeving - ook:

 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband, in de functie van diensthoofd P&OO. Het betreft een structurele formatieplaats;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.745,15 en € 6.997,66 bij een fulltime dienstverband (schaal 13 conform de cao hbo);
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in je reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Solliciteren

Geloof jij ook dat toekomstbestendig onderwijs begint bij jou? Solliciteer dan direct, maar vóór 16 februari a.s. via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? Neem 'dan contact op met Antoine Kunst, directeur Bedrijfsvoering, op . Meer informatie over onze hogeschool vind je op www.HZ.nl .Functie:manager hrm
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5745 – 6997
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Manager HRM HZ 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures