Vacature Manager Planbureau

Manager Planbureau in Vlissingen

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder

Goed nieuws!

 • Wie zijn wij Dit bieden wij Onze locaties Naar wvozorg.nl

 • Vlissingen

 • 36 uur per week

 • Scheldehof, Ter Reede, Willibrord, De Zoute Viever

Manager planbureau en flexpool

WVO Zorg en Zorgstroom zijn eind 2023 gefuseerd. Daardoor is een toekomstbestendige organisatie ontstaan die zich kan richten op goede zorg op fijne locaties en bij mensen thuis. Daarmee ontstaat ook een stevige en aantrekkelijke werkgever. Een werkgever met veel kansen voor medewerkers, die ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en maatwerk belangrijk vindt. Denk daarnaast ook aan de mogelijkheid om te specialiseren en het bijdragen aan (zorg)innovaties.

De nieuwe organisatie heeft straks 23 locaties, zowel woonzorglocaties als thuiszorg, verspreid over Walcheren. Bij deze mooie organisatie zetten zo'n 3.000 collega's en nog eens 800 vrijwilligers zich dagelijks in voor de beste zorg aan onze cliënten en bewoners. We gaan een mooie en uitdagende toekomst tegemoet, waarin we met elkaar gaan bouwen aan deze nieuwe organisatie. Samen gaan we verder!

Beide organisaties hebben nu een eigen flexpool en planbureau en deze moeten geïntegreerd gaan worden. Op korte termijn gaat gestart worden met het verkennen van de samenwerking en hoe deze het beste vorm kan krijgen. Een uitdagend traject waarin twee werkwijzen geanalyseerd moeten worden om het beste van beide samen te brengen in een nieuwe werkwijze. Hierbij draag je zorg voor een toekomstbestendig planbureau en flexpool, welke wendbaar is en kan meebewegen met de (zorg)ontwikkelingen in de toekomst.

Het planbureau en flexpool zijn voor onze nieuwe organisatie van groot belang, omdat ze zorgdragen voor een optimale inzet van onze zorgprofessionals en een gezond rooster. We zien hierin de flexpool als onze kweekvijver en willen dit verder uitbouwen. Van jong talent tot aan zorgprofessionals flexibel willen werken zodat werk en privé goed op elkaar aan blijft sluiten. Zo kunnen we onze Zorg en Ondersteuning thuis en locaties binnen Wonen met Zorg ondersteunen en bijdragen aan de continuïteit van zorg.

Uitdaging

Als manager planbureau en flexpool ben je verantwoordelijk voor het planbureau (voor Wonen met Zorg) en de organisatiebrede flexpool. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van het team en formatie. Samen met de teamleiders en de medewerkers van het planbureau en flexpool dragen jullie zorg voor een optimale kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van zorgprofessionals binnen de locaties Wonen met Zorg door middel van de inzet van onze flexibele zorgprofessionals (zowel intern als extern). Hierbij draag je zorg voor de realisatie van overeengekomen resultaten en productieafspraken binnen de afgesproken kaders, begroting en nog te ontwikkelen KPI's.

Je ontwikkelt, binnen de kaders van het strategisch organisatiebeleid, het beleid van de eigen afdeling. Door actief onze visie uit te dragen weet je draagvlak te creëren voor het te implementeren beleid en stuur je bij waar nodig. Je geeft op een coachende/faciliterende en verbindende wijze leiding en weet medewerkers van het planbureau te stimuleren resultaatgericht te werken en hier het gesprek met de interne stakeholders over aan te gaan. Je biedt ruimte en kansen en gaat uit van het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid.

Je denkt mee met het locatie management en geeft advies en ondersteuning op het gebied van strategische en tactische planning als het gaat om een goede kwalitatieve en kwantitatieve bezetting die overeenkomt en meebeweegt met de zorgvraag, nu en op de langere termijn. Je signaleert kansen, bent verantwoordelijk voor en geeft sturing aan veranderings- en verbeterprocessen, zoals bijvoorbeeld het proces omtrent zelfroosteren.

Daarnaast onderhoud je het netwerk met zowel interne als externe contacten, waarbij je ook onderhandelt en afspraken maakt met externe partijen zoals uitzendbureaus en bemiddelingsbureaus in het kader van flexwerk.

Jouw team en werkplek

De manager planbureau en flexpool ontvangt leiding van de met Zorg en geeft direct leiding aan de teamleiders planbureau en flexpool en indirect aan de medewerkers van het planbureau en flexpool. In totaal werken er ongeveer 400 flexibel werkende zorgprofessionals in de flexpool.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma en hebt kennis van logistiek en/of bedrijfsadministratie, aangevuld met kennis van coachend en faciliterend leiderschap.
 • Kennis op het gebied van Workforcemanagement en de flexmarkt is een pré.
 • Je hebt ervaring met en kennis van planningssoftware (Nedap is een pré).
 • Je bent enthousiast, hebt doorzettingsvermogen en werkt resultaatgericht.
 • Je snapt dat onderstroom belangrijk is, maar laat je er niet door hinderen en maakt dit bespreekbaar. Je bent in staat verbinding te leggen en de dialoog aan te gaan.
 • Je toont leiderschap, stelt prioriteiten, neemt besluiten en bent helder in je communicatie.
 • Je bent de (ver)bindende factor en vindt relatiebeheer belangrijk met zowel interne als externe klanten.

Wij bieden

 • Een mooie en prettige werkomgeving, in een team met enthousiaste en gedreven collega's.
 • Een passend salaris conform de cao VVT, FWG schaal 60, max. € 5.456,77 o.b.v. 36 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met , met Zorg. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer .

Zij is afwezig in de periode van 25 december tot en met 29 december a.s., tijdens deze periode kan er contact worden opgenomen met Wim Brandes op telefoonnummer .


Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk op 2 januari 2024 te reageren. De selectiegesprekken vinden plaats op 9 januari 2024.Functie:manager planbureau
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5456 – 5456
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Manager Planbureau WVO Zorg 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures