Vacature Marketing en Communicatie Accountmanager

Marketing en Communicatie Accountmanager in Vlissingen

Marketing en Communicatie Accountmanager

Je hebt nog 22 dagen om te sollicteren!

Marketing en Communicatie Accountmanager

Je hebt nog 22 dagen om te sollicteren!

Dienst Marketing, Communicatie en Internationalisering

Vlissingen

3.091 - 4.085

HBO

10 jan. 2024

Omvang : 24 tot 32 uur (0,6 tot 0.8 fte)
Duur: start 1 maart 2024 voor de duur van 7 maanden
Standplaats: Vlissingen
Als Marketing & Communicatie Accountmanager help je HZ-opleidingen bij de werving van nieuwe studenten. Binnen deze rolben je het eerste aanspreekpunt voor alle HZ-deeltijdopleidingen en de voltijdopleidingen met een focus op Mens & Gedrag. Adviseren, regelen en organiseren zijn je voornaamste taken. Aanvullend houd je je bezig met contentcreatie, zoals het schrijven van teksten of het regelen van fotoshoots. Iets voor jou?Solliciteer dan op de vacature van Marketing & Communicatie Accountmanager bijHZ University of Applied Sciences.

Jouw werk als Marketing & Communicatie Accountmanager
Als Marketing & Communicatie Accountmanager heb je een dubbele rol. Als accountmanager bereik je een optimale samenwerking tussen dienst Marketing, Communicatie, Community & Internationalisering en de opleidingen in je portefeuille. Je coördineert werkzaamheden, denkt mee over wervingsvraagstukken op tactisch en operationeel niveau en je brengt creatieve ideeën in. Daarnaast heb je een operationele rol als content creator. Je hebt oog voor mooie content die past bij de Persoonlijke Hogeschool. Je stelt wervende teksten op voor een nieuwe opleiding- of cursus of je regelt een fotoshoot, zodat er flitsend beeldmateriaal beschikbaar is om de HZ te promoten.

Tijdens je werk focus je op twee doelgroepen: 'werkende professionals' en 'middelbare scholieren en mbo'ers'. Je dag begint met een teammeeting waarin jij en je collega's de week doornemen en elkaar op de hoogte stellen van jullie werkzaamheden. Je werkt vervolgens aan plannen om HZ bij jouw doelgroepen actief te promoten. Denk aan manieren om een verdiepend evenement bij geïnteresseerde deeltijdstudiekiezers te promoten. Of je stemt de inhoud van een online webinar of nieuwe podcast af. Je werkt regelmatig samen met andere HZ-collega's van de deeltijdopleidingen en voltijdopleidingen gericht op Mens & Gedrag. Het einde van de middag heb je vrij gehouden om een wervende tekst op te stellen voor een nieuwe cursus die in september voor het eerst wordt aangeboden. Jouw dag is erg afwisselend, maar je houdt van de dynamiek!

Dit vind je leuk om te doen

 • Uitvoeren en coördineren van marketingacties om studenten te werven
 • Andere collega's/docenten van opleidingen adviseren, zodat zij hun opleiding kunnen promoten aan de doelgroep
 • Content creëren, zoals teksten voor blogs, mailings en de HZ socials en beeldmateriaal realiseren
 • Creatieve ideeën inbrengen en innoveren
 • Participeren in projectteams rondom marketing- en communicatieactiviteiten

Het team
Het team Marketing & Werving maakt deel uit van de afdeling Marketing, Communicatie, Community & Internationalisering en bestaat uit een verscheidenheid aan collega's. Hier trek je ook veel samen mee op om je doelen te behalen. Naast dat het team gedreven is en goed op elkaar is afgestemd, ontbreekt de gezelligheid ook zeker niet.

Het zit in je
Spontaan op collega's of studenten afstappen, dat doe jij wel even. Je schakelt met jouw organisatietalent met gemak tussen diverse werkzaamheden, afdelingen en personen. Mede door jouw marketing en communicatie skills maak jij wervingsacties tot een succes en je hebt overtuigingskracht waardoor je anderen meekrijgt in jouw adviezen. En de diversiteit in je werk? Die geeft jou energie! Verder heb je:

 • Een relevante afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Communicatie of Journalistiek
 • 2-4 jaar relevante werkervaring
 • Een creatieve geest
 • Kennis van de laatste trends binnen het marketingvakgebied

Tevens heb je een ondernemende houding, ken je de kracht van een goede relatie, ben je flexibel en stressbestendig.

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • Een tijdelijke aanstelling voor 7 maanden in de functie van medewerker marketing en communicatie, ter vervanging van het zwangerschapsverlof van een collega;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.091,78 en € 4.085,57 bij een fulltime dienstverband (schaal 8 conform CAO HBO);
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Ongeveer 53 vrije dagen per jaar als je fulltime werkt;
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Centre.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Samen met zo'n 600 medewerkers en 5.000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Solliciteren
Ben jij degene die ons wil helpen groeien? Solliciteer dan uiterlijk 10 januari 2024 via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? Anne van den Berg-Reijniers (Marketingcoördinator) kan je meer vertellen over deze functie. Anne is te bereiken via . Tijdens de Kerstvakantie van 25 december tot en met 5 januari is Anne beperkt bereikbaar.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 17 januari 2024 en de tweede gesprekken op 24 januari 2024. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je zo spoedig, maar uiterlijk 1 maart 2024, mogelijk in jouw nieuwe rol als Marketing & Communicatie Accountmanager.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega'sFunctie:accountmanager marketing & communicatie
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3091 – 4085
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Marketing en Communicatie Accountmanager HZ 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures