Vacature MBO Meewerkstage

MBO Meewerkstage in Vlissingen

Stageplaats voor 2024

Een woningcorporatie is een complexe en vooral maatschappelijke organisatie waarin veel gebeurt. Zeker op bedrijfseconomisch gebied. We hebben met wet- en regelgeving te maken, waarbij we constant zoeken naar de perfecte balans tussen investeren, onze maatschappelijke opdracht (mensen huisvesten!)) en dat op een hele duurzame manier. Een stage bij een woningcorporatie is een zeer leerzame ervaring. En wij op onze beurt zijn heel enthousiast om jou te leren kennen en van jou te leren als nieuw jong talent!

Wij hebben op de afdeling Communicatie plaats voor een hbo meewerkstage met start januari/februari 2024.

Wij hebben op de afdeling HRM plaats voor een mbo meewerkstage met start september 2024.

Meewerkstage Communicatie (hbo)

Pakkende teksten bedenken, perscontacten coördineren, social media actueel houden, communicatie regelen tijdens een nieuwbouwproject. Een kleine greep uit het brede takenpakket van communicatiemedewerkers. Wil jij met alle aspecten van communicatie ervaring op doen onder begeleiding van goed opgeleide communicatieadviseurs? Geef jezelf dan op voor een kennismaking met Ilse en Simone! Ook voor eventuele vragen of meer informatie kun je met hen contact opnemen .

Meewerkstage HRM (mbo)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e), die nauwkeurig kan werken. Ons HR team bestaat uit 4 medewerkers: 1 beleidsadviseur, en een medewerker HRM. In deze stage ga je ons ondersteunen bij diverse HR taken. Denk daarbij aan het verwerken van personeelsmutaties, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het digitaal archiveren in personeelsdossiers. Verder help je bij het beantwoorden van onze gezamenlijke mailbox en ondersteun je bij het uitzoeken van diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken. In het tweede deel kijken we afhankelijk van jouw interesses wat je graag nog meer zou willen leren. Zo kun je bijvoorbeeld eens aansluiten bij een sollicitatieprocedure o.i.d. Wil je meer weten? Neem contact op met , personeelsfunctionaris, .

Arbeidsvoorwaarden

Stagelopen bij l'escaut nemen wij heel serieus. Je wordt begeleid door een deskundig en goed opgeleide stagebegeleider waarmee je regelmatig overleg hebt. Je wordt in allerlei werkzaamheden betrokken en krijgt de kans om jezelf flink te ontwikkelen. Natuurlijk ontvang je een stagevergoeding, biedt onze kantine jou een vitale en heerlijke lunch, zetten we ontzettende goede koffie, kun je eventueel hybride werken en heb je veel gezellige collega's.

Solliciteren?

Heb je interesse voor een stageplek bij l'escaut? Mail je motivatie en cv naar . Geef even duidelijk aan of je interesse hebt voor Communicatie of HRM.Functie:mbo meewerkstage
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met l’escaut woonservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. MBO Meewerkstage l’escaut woonservice 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures