Vacature MBO Verpleegkundige bij Maandag®

MBO Verpleegkundige bij Maandag® in Middelburg

Over de functie

Als Verpleegkundige bij Maandag® ben jij betrokken bij de verschillende vakgebieden binnen de zorg. In een kennismakingsgesprek bespreken wij samen jouw wensen en kwaliteiten, aan de hand daarvan gaan wij opzoek naar een leuke en uitdagende opdracht binnen een zorg. De opdrachten kunnen wij op projectbasis aangaan waardoor jij de mogelijkheid krijgt om in verschillende keukens te kijken en veel ervaring op te doen!

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding tot MBO Verpleegkundige;
  • Registratie in het BIG-register;
  • Bereid om onregelmatige diensten te werken.

Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse opdrachtgevers in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Dit is een uitstekende manier om veel verschillende werkervaring op te doen en je verder te ontwikkelen. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de MBO Verpleegkundige bij Maandag® die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Verpleegkundigen met middelbare opleiding
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3400
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. MBO Verpleegkundige bij Maandag® Maandag 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures