Vacature Medewerker Beheer Accommodaties

Medewerker Beheer Accommodaties in Vlissingen

Medewerker Beheer Accommodaties (24 uur)

Werkuren:
Sluitingsdatum: zondag 4 februari 2024
Opleidingsniveau:

De gemeente Vlissingen vindt het belangrijk dat alle inwoners gezond blijven en kunnen meedoen in onze maatschappij. Dagelijks ontvangen we dan ook veel inwoners en bezoekers op onze sport- en welzijnsaccommodaties.

Als beheerder accommodaties ben jij verantwoordelijk voor een schone en veilige accommodatie. Je bent een echte aanpakker en een enthousiaste gastheer of -vrouw. Jij zorgt ervoor dat gebruikers en bezoekers een plezierig verblijf hebben.

Dit ga je doen
Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze gemeentelijke sport- en welzijnsaccommodaties. Je bent het aanspreekpunt, voor (sport)verenigingen, scholen, gebruikers, bezoekers en leveranciers. Je begeleidt bezoekers in de accommodatie en ziet toe op veiligheid.

Je houdt je bezig met het controleren, kleine onderhoudswerkzaamheden, schoonmaken en het op orde houden van onze (sport)faciliteiten. Daarnaast behandel je vragen en aanvragen van (potentiële) huurders en verwerkt deze in het reserveringssysteem. Je werkzaamheden voer je hoofdzakelijk uit op onze sportaccommodaties De Baskensburg in Vlissingen en De Belt in Oost-Souburg.

Dit neem je mee

 • Je bent proactief, flexibel en een dienstverlenend ingesteld;
 • Je bent sociaal, representatief en beschikt over goede contactuele eigenschappen;
 • Je hebt enige ervaring in het werken met administratieve systemen of bent in staat je deze werkzaamheden snel eigen te maken;
 • Je bent bereid in de avonduren en weekenden te werken.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 24 uur per week (0,67 fte);
 • Een salaris van maximaal € 3.327 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 5, salaristabel per 1 januari 2024). Op termijn is een salaris van maximaal € 3.481 in de uitloopschaal bereikbaar op basis van het functioneren.
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd, korting op je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.
 • Voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer.

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór maandag 5 februari2024 via de solliciteer button. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met , coördinator Administratie & Ondersteuning (telefoonnummer ). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met Willemijn van Beers, HR adviseur (telefoonnummer ).Functie:medewerker beheer accommodaties
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3327 – 3327
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Medewerker Beheer Accommodaties Gemeente Vlissingen 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures