Vacature Medewerker Huishoudelijke Hulp

Medewerker Huishoudelijke Hulp in Vlissingen

  • Vlissingen

  • 15 uur per week

  • Bij cliënt thuis

Medewerker huishoudelijke hulp

Als medewerker huishoudelijke hulp neem je geheel of gedeeltelijk de huishoudelijke taken over van cliënten. Samen met de cliënt zorg je ervoor dat hij of zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Je ondersteunt de cliënt bij werkzaamheden in het huishouden en dit stem je in goed overleg af. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt, door hem of haar zo veel mogelijk zelf te laten doen in het huishouden.

De afspraken met betrekking tot de huishoudelijk werkzaamheden worden samen met de cliënt vast gelegd in het Plan Huishoudelijke thuiszorg. Zo is altijd duidelijk welke werkzaamheden door jou worden uitgevoerd en welke taken je samen met de cliënt doet. Het doel is een schoon en leefbaar huis. Naast je ondersteunende werkzaamheden zorg je voor een glimlach. Je sluit de zorg zo goed mogelijk aan op de behoeften en wensen van de cliënt, daar maak jij verschil!

Jouw team en werkplek

Als huishoudelijk medewerker werk je zelfstandig bij de cliënt thuis en dat moet bij je passen. De werkzaamheden kunnen zowel 's-morgens als 's-middags plaatsvinden op doordeweekse dagen. Wat fijn is bij deze functie, is dat jij zelf kan aangeven hoeveel en op welke tijden je wilt werken. Deze vacature staat open voor de regio Vlissingen. Het is een zeer diverse doelgroep, variëren in leeftijd en woonachtig in de regio Walcheren.


Wij bieden

  • Wij bieden een passend salaris volgens de cao VVT, salarisschaal hulp bij het huishouden (max. € 2.581,30 op basis van bij 36 uur) waarbij de inschaling afhankelijk is van je werkervaring.
  • Het aantal uur dat je werkt wordt opgebouwd. Dit kan in overleg tot maximaal 24 uur per week, minder kan uiteraard ook.
  • De werkdagen en tijden sluiten aan bij jouw beschikbaarheid.
  • Je werkgebied wordt afgestemd op jouw mogelijkheden.

Voor informatie over de functie van medewerker huishoudelijke hulp kun je op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur contact opnemen met Team Huishoudelijke Thuiszorg, telefoonnummer .


Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.


Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:medewerker huishoudelijke hulp
Startdatum:23-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2581 – 2581
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Medewerker Huishoudelijke Hulp WVO Zorg 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures