Vacature Medewerker International Office

Medewerker International Office in Vlissingen

Medewerker International Office

Je hebt nog 28 dagen om te sollicteren!

Medewerker International Office

Je hebt nog 28 dagen om te sollicteren!

Dienst Marketing, Communicatie en Internationalisering

Vlissingen

3.091 - 4.085

MBO

16 jan. 2024

Omvang 0,8 - 1,0 fte
Standplaats: Vlissingen


Een voorlichting aan een groep studenten over de mogelijkheden om een minor of stage te volgen in het buitenland. Met jouw kennis informeer je de studenten over stages en minor mogelijkheden in het buitenland, geef je ondersteuning in het aanmeldproces en zorg je dat de studenten bekend zijn met mogelijkheden voor financiële ondersteuning vanuit het Erasmus+ programma. Erasmus+ is een belangrijk programma voor HZ University of Applied Sciences, waar internationalisering en gelijke kansen voor het opdoen van een internationale ervaring een onderdeel zijn van het HZ Instellingsplan 'Bijdragen aan een betere wereld'.

Als medewerker International Office geef je uitvoering aan het Erasmus+ programma door het geven van voorlichtingen, het verwerken van de beursaanvragen en het voldoen aan de verplichte rapportages voor het Nationaal Agentschap. Zithet in je?Solliciteer dan op de vacature van medewerker International OfficebijHZ University of Applied Sciences.

Jouw werk als Medewerker International Office

Hoe zien jouw werkdagen eruit? Aan het begin van dag heb je een afspraak met een student om de mogelijkheden voor een buitenland stage te bespreken, daarna verwerk je de aanvragen voor de Erasmus+ beurzen. Doordat je veel zorg hebt voor de administratieve taken verlopen de maandelijkse uitbetalingen foutloos. Later in de week rond je de rapportages af en stap je op de trein om naar de EAIE 2024 beurs in Toulouse te gaan. Een beurs waar je eenmaal per jaar samen met collega's aan deelneemt om bij te praten met de verschillende contactpersonen van de ruim 100 partner universiteiten van HZ.


Je belangrijkste werkzaamheden zijn

 • Coördinatie van het Erasmus+ programma;
 • Verzorgen van de juiste rapportage voor het Nationaal Agentschap;
 • Begeleiding en voorlichting van studenten en medewerkers over het Erasmus+ programma;
 • Het administratief verwerken van de aanvragen en uitbetalingen van alle beurzen;
 • Begeleiding studenten in het zoeken van een buitenlandse stage;
 • Begeleiding in het aanmeldproces voor studie in het buitenland.

Het team en samenwerkingen


Je gaat aan de slag binnen de Dienst Marketing, Communicatie, Community & Internationalisering. Je bent lid van het team International Office. Dit is een gedreven team van 4 enthousiaste medewerkers die je het eerste jaar afhankelijk van je kennis over het Erasmus+ programma zullen begeleiden. Binnen dit team gaat een collega met pensioen, je neemt voornamelijk haar taken over. Het team kenmerkt zich als een hecht team dat met veel plezier en motivatie een bijdrage levert aan het verwezenlijken van een buitenlandervaring van HZ studenten en medewerkers.

Het zit in je


Je bent ijzersterk en zorgvuldig in administratieve taken, rapportage en communicatie, je geeft gemakkelijk zowel in het Nederlands als in het Engels voorlichtingen, eventueel voor een groep. Je werkt procesmatig en prettig samen met veel verschillende stakeholders binnen en buiten HZ. Stakeholders vaak met culturele verschillen en achtergronden.

Ook heb je:

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding;
 • Een klantvriendelijke instelling;
 • Mondelinge en schriftelijke sterke vaardigheden in de Nederlandse als Engelse taal;
 • cijfermatig inzicht;
 • Interesse in andere culturen, ervaring met andere culturen door samenwerken, uitwisseling of stage in het buitenland is een pré;
 • Ervaring met Erasmus+ programma en kennis van software systemen als Osiris is een pré;
 • Ruime kennis van Microsoft Office;
 • De bereidheid om 2 á 3 keer per jaar te reizen naar het buitenland.

Groei met ons mee

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je - naast een bruisende werkomgeving - ook:

 • Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met zicht op een langer dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris volgens schaal 8: tussen de € 3.091,78 en € 4.085,57 conform de cao-hbo afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt:
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega's. Want uiteindelijk, doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, medewerker International Office, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

Solliciteren


Ben jij de medewerker International Office die een actieve bijdrage levert aan ons team? Solliciteer dan direct, maar vóór 17 januari 2024, via de onderstaande sollicitatiebutton.

Toch liever eerst wat meer informatie? Je kunt terecht bij Johannetta van den Broek, coördinator International Office, . Zij kan je meer vertellen over deze functie.

Houd 25 januari alvast vrij in je agenda. Op die dag vinden de sollicitatiegesprekken plaats. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je in 2024 aan jouw nieuwe rol als medewerker International Office.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega's

Enthousiast? Waar wacht je nog op?

Je hebt nog 28 dagen om te sollicteren!

1.

2. Matching

Wij bekijken je cv en motivatie. Als die aansluit bij de vacature, nodigen we je uit voor de volgende stap. Geen eerste gesprek? Wees niet getreurd, er komen wekelijks nieuwe vacatures bij.

Functie:medewerker international office
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3091 – 4085
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Medewerker International Office HZ 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures