Vacature Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (Mbb'er) Radiotherapie

Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (Mbb'er) Radiotherapie in Vlissingen

Medisch Beeldvormings- en bestralingsdeskundige (MBB'er) radiotherapie

24-40 uur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als MBB'er? Sta jij aan het begin van je carrière of ben je juist toe aan een nieuwe stap? In beide gevallen is dit de baan voor jou.

Wij zoeken een
Medisch Beeldvormings- en bestralingsdeskundige (MBB'er) radiotherapie
voor 24 tot 40 uur per week.

Wie zoeken wij?
Als MBB'er verricht je alle voorkomende radiotherapeutische handelingen exclusief de dosisplanning. Je hebt intensief contact met zowel patiënten en hun naasten als je directe collega's en andere zorgprofessionals. Tevens begeleid je leerlingen en stagiaires. De radiotherapie biedt een boeiende werkomgeving waar patiëntenzorg, techniek en wetenschap samenkomen. Binnen een goede werksfeer is er volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daarbij wordt van jou verwacht om continu te leren en open te staan voor verandering.

Wat vragen we van jou?
Als vakbekwaam en toegewijd professional zijn empathie en samenwerking voor jou vanzelfsprekend. Je neemt initiatief om nieuwe ontwikkelingen bij te houden en deze over te brengen.

Voor deze functie dien je, naast het diploma stralingshygiëne 4a/b, ook te beschikken over het bewijs van bevoegdheid radiotherapeutisch laborant of het diploma MBRT (in België: Bachelor Medische Beeldvorming). Kandidaten die het bewijs van bevoegdheid radiotherapeutisch laborant of het diploma MBRT binnenkort behalen, worden ook uitgenodigd om te solliciteren op deze vacature.

Wat wij bieden:

  • Een constant in beweging zijnde organisatie wat betekent dat er voor jou ook veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn.
  • Het ZRTI investeert in je. We faciliteren jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Er is een opleidingsbudget beschikbaar en daarnaast bieden we interne opleidingen en bijscholingen aan.
  • Dienstverband: Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salariëring is conform CAO-Ziekenhuizen, FWG 50.

Je gaat werken met state of the art apparatuur en technieken zoals een Ethos versneller waarmee we online adaptieve radiotherapie uitvoeren.

Laten we kennismaken!
Ben jij klaar voor deze uitdaging? Laat het ons weten met jouw motivatie. Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' onderaan de vacature. De vacature sluit na ontvangst van voldoende geschikte kandidaten.

Neem dan contact op met Elmy Osté, manager paramedici, telefoon . Meer informatie over het ZRTI vind je op onze website: www.zrti.nlFunctie:medisch beeldvormings- bestralingsdeskundige mbb'er radiotherapie
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (Mbb’er) Radiotherapie Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures