Vacature Medisch Pedicure

Medisch Pedicure in Vlissingen

Direct solliciteren

Medisch pedicure

Als medisch pedicure behandel je bewoners van onze verpleeghuizen op verwijzing. Je administreert je dagelijkse werkzaamheden en levert een bijdrage in het zorgdossier en zorgt dat dit actueel is. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in je vakgebied zodat je de cliënt de beste pedicurebehandeling kan bieden.


Jouw team en werkplek

Samen met je collega medisch pedicure ben je onderdeel van het team Behandeldienst en ben je werkzaam op alle locaties van WVO Zorgstroom.


Het team Behandeldienst biedt zorg en behandeling aan verschillende doelgroepen: psychogeriatrie, (chronisch) somatische zorg, geriatrische revalidatie en palliatieve zorg. Het team Behandeldienst bestaat uit: ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorger, logopedisten, doktersassistenten, medisch pedicures, psychologen, specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma medisch pedicure en bent ingeschreven bij ProCert.
 • Je houdt de ontwikkelingen bij in je vakgebied.
 • Je kunt zelfstandig werken op basis van verwijzing en bent flexibel.
 • Je bezit over eigen vervoer zodat je ingezet kan worden op de verschillende locaties.
 • Je kunt goed en makkelijk schakelen in het contact wat je hebt met de verschillende doelgroepen binnen het verpleeghuis.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 35 (miv. 1 maart 2024 max. € 3.256,53 obv 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.


Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk op 4 maart a.s. te reageren via de sollicitatiebutton. De gesprekken zijn gepland op dinsdagmiddag 12 maart a.s.


Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.

Naast de beste zorg gaat het ons juist ook om het welzijn van mensen, en een gevoel van verbondenheid. Samen met je dierbaren blijven genieten van vandaag en gisteren, dat is volgens ons de kern van zorg met inhoud.Functie:medisch pedicure
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3256 – 3256
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Medisch Pedicure WVO Zorg 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures