Vacature Onderwijsadviseur

Onderwijsadviseur in Vlissingen

Werken bij HZ

 • Dit krijg je van ons

Onderwijsadviseur

Je hebt nog 16 dagen om te sollicteren!

Onderwijsadviseur

Je hebt nog 16 dagen om te sollicteren!

Domein Business, Vitality & Hospitality

Vlissingen

4.234 - 5.936

WO

17 feb. 2024

Omvang: 0,8 fte
Standplaats: Vlissingen

Heb jij passie voor het hoger onderwijs en krijg je er energie van om docenten te laten excelleren in hun werk? Word jij enthousiast van onderwijsvernieuwing? Solliciteer dan op de vacature voor onderwijsadviseur bij HZ University of Applied Sciences.

Jouw werk als onderwijsadviseur

Jij werkt als onderwijsadviseur samen met docenten aan onderwijsvernieuwing, kwaliteitsverbetering en docentprofessionalisering bij het domein Business, Vitality & Hospitality. Dagelijks begeleid en stimuleer je opleidingsteams en docenten in het ontwikkelproces van blended, inclusief en interdisciplinair onderwijs.

Samen met de huidige onderwijsadviseurs ben je verantwoordelijk voor de onderwijskundige ondersteuning in het domein waarbij jouw focus vooral komt te liggen op de ondersteuning en professionalisering van collega's en teams.

Dit vind je leuk om te doen

Je vindt het leuk om te adviseren en om (nieuwe) blended opleidingsprogramma's, schakelprogramma's, (deficiëntie)cursussen en toetsen te verbeteren en te ontwerpen. Daarnaast word je enthousiast van het:

 • Begeleiden van docenten en het bevorderen van hun deskundigheid op het gebied van onderwijsinnovatie en digitale didactiek. Dit doe je door het verzorgen van cursussen en het organiseren van training-on-the-job;
 • Ondersteunen van opleidingen bij kwaliteitszorgprocessen en het realiseren van jaarplannen van opleidingsteams;
 • Bijdragen aan verdere HZ-brede beleidsontwikkeling. Je levert relevante input, je ontwerpt onderwijs(instrumenten) en voert beleidstaken uit. Dit doe je in samenwerking met het team van onderwijskundig adviseurs en de beleidsmedewerkers van de Dienst Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteit.

Het team

Je werkt, onder aansturing van de domeindirecteur, nauw samen met twee collega-onderwijsadviseurs binnen het domein Business, Vitality & Hospitality. Daarnaast voer je regelmatig werkzaamheden uit met de andere onderwijsadviseurs binnen HZ en met de onderwijskundigen van de Dienst Onderwijs, Onderzoek en Kwaliteit.

Het zit in je

Natuurlijk ben je gemotiveerd om in het hoger onderwijs aan de slag te gaan. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde (master)opleiding Onderwijskunde (of vergelijkbaar);
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van (digitale) onderwijsinnovatie;
 • Actuele kennis van onderwijsontwikkelingen o.a. op gebied van blended onderwijs en ervaring in het ontwerpen en verbeteren van digitale leeromgevingen;
 • Aantoonbaar ervaring met projectmatig werken en met professionalisering van docenten(teams) in relatie tot onderwijsinnovatie;
 • Uitstekende communicatie- en coachingsvaardigheden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring in het hoger onderwijs en met het ontwikkelen van toetsprogramma's is een pré.

Groei met ons mee


We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • Een aanstelling voor 1 jaar in de functie van docent. Verlenging van deze aanstelling hangt af van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.234,28 en € 5.936,77 bij een fulltime dienstverband (schaal 11 conform cao-hbo);
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega's. Want uiteindelijk, doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

Solliciteren


Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 16 februari 2024 via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? Zerbib-Jasperse (domeindirecteur) kan je meer vertellen over deze functie. is te bereiken via of .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 26 februari 2024. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je zo spoedig mogelijk in jouw nieuwe rol als onderwijsadviseur.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega'sFunctie:onderwijsadviseur
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4234 – 5936
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Onderwijsadviseur HZ 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures