Vacature Opdrachtgever

Opdrachtgever in Vlissingen

Wij proberen als bedrijf uw wensen zo creatief en professioneel mogelijk in te vullen binnen de gestelde realistische mogelijkheden.

Ervaring in objectbeveiliging en mobiele surveillance

Wij beschikken in totaal over meer dan 15 jaar ervaring in Zeeland. Daarnaast leveren we regelmatig objectbeveiliging en mobiele surveillance voor verschillende Zeeuwse bedrijven.

Dit doen we door trainingen aan te bieden zoals BMC beheer, BHV, VCA en ISPS-certificatie als de opdracht dit vereist. Uiteraard is het diploma Beveiliger 2 of hoger het uitgangspunt bij al onze medewerkers.

Coaching

Daarbij coachen we onze medewerkers continu op het gebied van beveiligingswerkzaamheden en communicatie. Deze coaching baseren we op meer dan 15 jaar ervaring in de beveiligingsbranche en garandeert een optimale inzet en uitstraling voor uw bedrijf.

Wensen opdrachtgever

Daarnaast is een regelmatig contact met u als opdrachtgever ontzettend belangrijk om aansluiting bij uw wensen aan de ene kant en de invulling door ons aan de andere kant. Daarmee sturen we snel bij en maakt ons dit als bedrijf erg flexibel.

Veiligheid is meer dan beveiliging alleen. Daarbij hoort ook dat u het gevoel moet hebben dat de veiligheid van uw locatie in orde is. U moet erop kunnen rekenen dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Door uw wensen in te vullen, u te adviseren waar eventuele aandachtsgebieden zijn en een proactieve houding bij het signaleren van ongewenste situaties, zorgen we voor een optimale veiligheid binnen realistische mogelijkheden.

Chopinlaan 1 4384 JG Vlissingen Tel: E-mail:Functie:opdrachtgevers
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FCO Security & Health Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Opdrachtgever FCO Security & Health Services 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures