Vacature Operator Functies

Operator Functies in Vlissingen

Werken bij Century Aluminum Vlissingen

Century Aluminum Vlissingen ontwikkelt nieuwe werkgelegenheid in Zeeland. Het bedrijf biedt werk aan hoog gekwalificeerd personeel. Century Vlissingen heeft met name operators, technici, ingenieurs en administratieve medewerkers in dienst. Ongeveer 95% van het personeel komt uit de naburige gemeenten. Op dit moment hebben we ongeveer 75 mensen in dienst in de anodefabriek.

De organisatie is efficiënt opgezet en de medewerkers vervullen meerdere rollen. Dit zorgt voor zinvol en uitdagend werk voor iedereen. Training is cruciaal voor ons succes en wij bieden al onze medewerkers dan ook continue opleiding aan om de vaardigheden en kennis uit te breiden en te verdiepen. Kennis en begrip van de productieprocessen binnen het bedrijf is van belang om goed te kunnen functioneren en de prestaties te verbeteren. Daarom vragen wij voor de operator functies een opleidingsniveau van minimaal Operator B.

Kandidaten voor een functie in de ploegendienst van de productieafdeling moeten minimaal Operator B diploma in bezit hebben of bereid zijn dit diploma te behalen.

Century Aluminum Vlissingen biedt uitdagende en interessante werkgelegenheid in Zeeland. Wij zijn op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel in de regio. De organisatie is efficiënt opgezet en de medewerkers vervullen meerdere rollen. Dit zorgt voor zinvol en uitdagend werk voor iedereen. Training is cruciaal voor ons succes en wij bieden al onze medewerkers dan ook continue opleiding aan.

Stage

Ons bedrijf in Vlissingen-Oost heeft elke stageperiode plaats voor studenten van verschillende technische opleidingen op MBO en HBO niveau. Een stagiair dient wel 18 jaar of ouder te zijn in verband met onze regels op het gebied van veiligheid. De stagiaires lopen mee met de afdeling waar zij toe behoren en ze doen ervaring op in hun vakgebied. Zij krijgen de begeleiding die nodig is en worden zo voorbereid op de praktijk. Het programma en de leerdoelen voor de stage worden in overleg vastgesteld.

Duurzame inzetbaarheid

Century Aluminum Vlissingen zorgt ervoor dat medewerkers hun werkzaamheden goed aankunnen, zowel fysiek als mentaal.Functie:operator
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Century Aluminum Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Operator Functies Century Aluminum Vlissingen 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures