Vacature Pedagogisch Hulpverlener

Pedagogisch Hulpverlener in Middelburg

Pedagogisch Hulpverlener Goudvis

In overleg

Middelburg

Uiterlijke reageerdatum: 26-05-2024

Pedagogisch Hulpverlener Goudvis Stichting In overleg

De Goudvis is een groep van vijf kinderen met ernstige meervoudige beperking in de leeftijd van 7 tot 14 jaar. Sommige kinderen lopen zelfstandig, andere kinderen moeten geholpen worden bij het lopen. We werken vanuit de individuele ontwikkelingsplannen en bieden elk kind een aangepast programma. Wat samen kan, doen we samen en als het nodig is werken we op individueel niveau met de kinderen. Door goed naar elk kind te kijken, maak je een plan voor de dag en waar nodig pas je dit aan, in het belang van het kind. Als begeleiding heb je een actieve houding om te werken aan de doelen van de kinderen om op deze manier het meeste uit de kinderen te halen. Ben jij de enthousiaste en ondernemende collega die het team van de Joyce, Ayka en Nathalie komt versterken?


Jouw functie

Als pedagogisch hulpverlener voor dagbehandeling begint je werkdag om 8.30 uur. Je maakt de groepsruimte klaar en leest de rapportages van voorgaande dagen zodat je weet hoe die dagen zijn verlopen. Vanaf kwart voor 9 komen de kinderen aan met de bus bij of worden gebracht door ouders en start het dagprogramma.

De dag is opgedeeld in verschillende momenten, waarbij de activiteiten zoals wandelen, fietsen, snoezelen en buitenspelen afgewisseld worden met een kringmoment, het werken uit werkboxen, muziek, knutselen en sensopathisch spel. Binnen wordt gewerkt met thema's waar de liedjes en de werkjes op worden aangepast.

Uniek voor is dat we elke dag Ritmiek geven, een vorm van behandeling waarbij de aandacht ligt op bewustwording van het lichaam. Door middel van massagetechnieken, bewegingsoefeningen en contactoefeningen wordt op een speelse manier de ontwikkeling en beweging van het kind gestimuleerd. Ook maken we gebruik van de BIM methode, beleving in muziek, waarbij je de melodie van de muziek vertaalt op het lichaam met verschillende voorwerpen, gericht op ontspanning. De dag sluiten we af in de groepsruimte met een koekje, rond half 4 gaan de kinderen weer in de bus naar huis of worden ze opgehaald door ouders. Jij neemt de tijd om o.a. de groepsruimte op te ruimen, te rapporteren, een thema voor te bereiden en dag door te nemen met je collega's. Om 17:00 uur zit je werkdag er op en ga je naar huis.

Als pedagogisch hulpverlener ben je persoonlijk begeleider van 1 tot 3 kinderen. Vanuit deze rol ben je contactpersoon van de ouders en houd je team op de hoogte over de afspraken rondom het kind. Je schrijft het ontwikkelingsplan, de tussentijdse evaluaties, denkt mee over de werkdoelen, zorgt dat het dossier op orde is en stemt af met alle disciplines zoals de logopedie, fysiotherapie en de orthopedagoog.

Ouders voelen zich gesteund en gehoord, want bij jou zijn hun kinderen in goede handen. Collega's kunnen op je rekenen, want je bent niet alleen professioneel, maar ook een betrokken en sociale collega.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Social Work (of SPH), HBO-V of pedagogiek
 • Je hebt een SKJ of BIG registratie of bent bereid om deze registratie in orde te maken
 • Jij kunt jouw enthousiasme en plezier overbrengen op de kinderen van de Goudvis
 • Jij staat stevig in je schoenen en bent een doorzetter
 • Jij haalt voldoening uit de kleine stapjes die onze kinderen maken in de ontwikkeling
 • Jij bent collegiaal en wilt investeren in de sfeer binnen de groep en het team

Wat heeft jou te bieden?

 • Binnen de groep van de Goudvis is ruimte voor 16 uur per week, het is mogelijk om je uren uit te breiden door ook op een andere groep te werken of bijvoorbeeld als vaste inval.
 • Een contract voor bepaalde tijd van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salariëring in FWG 45, min. € 2.766,- en max. € 3.861,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek
 • Naast 8% vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een werkkostenregeling met o.a. een fietsplan
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao gehandicaptenzorg
 • Een kleinschalige werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt voor je vak.
 • Een gezellig team met naast het werk ook pizza avonden en teamuitjes

Onze sollicitatieprocedureFunctie:pedagogisch hulpverlener
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2766 – 3861
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Lentekind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Pedagogisch Hulpverlener Stichting Lentekind 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures