Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Oost-Souburg

Pedagogisch medewerker BSO Schatduikers

Als school uit is, begint het leukste deel van de dag! Als pedagogisch medewerker sta jij in de startblokken als de kinderen uit school komen. Zit je vol energie, ben je enthousiast en kun je niet wachten om hen een leuke middag te bezorgen? Dan ben jij onze nieuwe BSO-collega!

Aan de rand van het gezellige Oost-Souburg, bij basisschool Het Kroonjuweel, vind je onze locatie Schatduikers. Op onze BSO bedenken we samen de leukste activiteiten, zoals een bakmiddag of een uitdagend spel op het speelplein. Ook trappen we graag een balletje of maken we de mooiste creaties met strijkkralen en klei. We hebben zelfs een eigen KOW-bus om er samen op uit te gaan, bijvoorbeeld naar het bos of strand. Bij Parelvangers vervelen we ons geen moment!

Bij BSO Schatduikers werk je met kinderen van 4 tot 13 jaar. Je werkdag start rond 14.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Je werkt in ieder geval op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Je vindt het ook geen probleem om een VSO te moeten draaien, deze draai je op de maandag- of donderdagochtend.

Voor deze locatie staan twee vacatures open. Er is een vacature waarbij je werkt op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Daarnaast zal je ook 1 of 2 VSO's moeten draaien. We hebben ook een vacature tijdelijke vacature waarbij je zal werken op maandag, dinsdag en vrijdag + 1 VSO. Uren zijn bespreekbaar. Tijdens de schoolvakantieweken is de BSO hele dagen open.

Dit breng je mee

 • Minimaal een (kindgerichte) mbo-opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken;
 • Taalcertificaat op niveau 3F;
 • Je bent enthousiast, energiek én je wordt blij als je creatieve activiteiten kunt organiseren;
 • Toegankelijk voor kinderen en ook met ouders kun je goed overweg. Je bent voor hen een partner in de opvoeding;
 • Eigenschappen die passen bij onze visie: zoveel te ontdekken.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende, uitdagende en vooral leuke functie!
 • We bieden je volop kansen om te leren én te groeien;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en in december krijg je 3% eindejaarsuitkering;
 • Jouw salaris is minimaal € 2.385,- en maximaal € 3.192,- op basis van 36 uur per week. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang;
 • Alle avonden en weekenden ben je vrij;
 • We hebben een fietsplan, een collectieve zorgverzekering plus financiële tegemoetkoming, een reiskostenregeling, pensioenregeling bij PFZW en je krijgt een BHV training. Onze gezellige en actieve personeelsvereniging waar je lid van kunt worden, maakt het plaatje compleet.
 • We betalen de kosten voor je BHV, VE-certificaat of babyspecialist en de taaltoets. Ieder jaar houden we voor alle collega's een inspiratiedag bomvol leuke workshops. Een dag waar ontwikkelen, plezier en ontdekken centraal staan.

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie horen wij het graag. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.

Locatie en plaats:

BSO Schatduikers in Oost-Souburg

Uiterste sollicitatiedatum:

31 december 2023


Hoi,
Mijn naam is Charmey en ik ben bij KOW. Heb jij een vraag over een vacature of wil je solliciteren?Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Pedagogisch Medewerker BSO Kinderopvang Walcheren 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures