Vacature Pedagogisch Medewerker Peutergroep

Pedagogisch Medewerker Peutergroep in Vlissingen

Pedagogisch medewerker peutergroep en BSO Zeehelden

Jij zorgt ervoor dat peuters fijn kunnen spelen met leeftijdsgenootjes, nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen. Je geniet ervan om te zien hoe zij zich ontwikkelen. Je houdt ervan om avonturen te beleven met de kinderen en je creëert leuke leermomenten voor de hen. Je hecht waarde aan een nauwe samenwerking met de collega's van de school, want jij weet als geen ander hoe belangrijk dit is voor de ontwikkeling van de kinderen. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de peutergroep en de BSO.

Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 2 tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega's te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur.

Je bent inzetbaar van maandag t/m vrijdag. In de ochtend werk je op de peutergroep en in de middag op de BSO. In de ochtend start de peutergroep om 08.30 uur en eindigd om 12.00 uur. Vervolgens begint de buitenschoolse opvang rond 14.30 uur en eindigt om 18.00 uur. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO's hele dagen geopend.

Dit breng je mee

 • Een relevante afgeronde opleiding;
 • VVE en taalcertificaat op niveau 3F;
 • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die blij wordt van het werken aan de ontwikkeling van de kinderen;
 • Een toegankelijke houding naar kinderen én ook met ouders toe. Voor ouders ben je een partner in de opvoeding;
 • Zelfstandigheid en collegialiteit.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren én te groeien;
 • Een tegemoetkoming in reiskosten;
 • Je hebt recht op 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. Het salaris is vanaf € 2.385,- en maximaal € 3.192,- op basis van 36 uur per week.
 • Daarnaast biedt Kinderopvang Walcheren een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een collectieve zorgverzekering plus daarbij een financiële tegemoetkoming, reiskostenregeling, pensioenregeling bij PFZW, fietsplan, actieve personeelsvereniging, deskundigheidsbevordering door middel van e-learning en BHV-training.

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie horen wij het graag. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.

Locatie en plaats:

Peutergroep en BSO Zeehelden in Vlissingen

Aantal uur per week:

32 uur

Uiterste sollicitatiedatum:

31 december 2023


Hoi,
Mijn naam is Charmey en ik ben bij KOW. Heb jij een vraag over een vacature of wil je solliciteren?Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Pedagogisch Medewerker Peutergroep Kinderopvang Walcheren 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures