Vacature Plastisch Chirurg

Plastisch Chirurg in Vlissingen

Plastisch Chirurg

Waar ben je naar op zoek?

Plastisch Chirurg

  • Academisch
  • Goes
  • Medisch Specialist & Arts

Plastisch Chirurg

Beschrijving

Het Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Adrz (CMSB) is vanwege uitbreiding op korte termijn op zoek naar:

De maatschap Plastische Chirurgie bestaat uit vijf plastisch chirurgen die gezamenlijk 4,1 fte vormen en 1 fte Physician Assistant. De maatschap wordt ondersteund door een maatschapmanager. De specialisten van de maatschap zijn lid van de Vereniging Medische Staf en participeren in het Medisch Specialistische Bedrijf van de Zeeuwse ziekenhuizen Adrz en ZorgSaam. Ook is de maatschap verbonden aan diverse klinieken voor verzekerde en onverzekerde zorg in Zeeland zoals het Zeeuwse Hand-en Pols Centrum (ZHPC) en MedCentric. De maatschap wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het dagelijkse leven van onze patiënten en aan de ontwikkeling van de Plastische-, Reconstructieve-, Esthetische- en Handchirurgie in Zeeland door het leveren van hoog kwalitatieve plastische zorg op diverse locaties van de Zeeuwse ziekenhuizen en in multidisciplinaire samenwerking met andere vakgroepen zoals Chirurgie, Orthopedie, SEH en Dermatologie. Zwaartepunten in onze activiteiten zijn hand- en pols chirurgie, de traumatologie en de mammachirurgie.

Adrz beschikt over een SEH met level twee traumazorg. Er is een handenteam met een multidisciplinair spreekuur en goede nazorg faciliteiten die in samenwerking met de Zeeuwse Hand en Pols revalidatiecentra in Goes en Terneuzen worden geborgd.

Wie zoeken wij:
U bent een algemeen georiënteerd plastisch chirurg met specialisatie in de hand-, pols en microchirurgie en neemt deel aan het handenteam. Als nieuwe collega ambieert u om nieuwe ontwikkelingen te initiëren en het vakgebied uit te dragen. U bent communicatief sterk en uw collegiale samenwerking is vanzelfsprekend. U bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan organisatorische taken. U bent flexibel inzetbaar in de diverse klinieken in Zeeland en bereid diensten te draaien. U bent woonachtig in de regio of bereid in Zeeland te komen wonen. Informatie over de kliniek vindt u op www.adrz.nl, www.zorgsaam.org, www.hpc.nl en www.medcentric.nl.


Enthousiast geworden en wil je solliciteren?

Binnen 2 weken laten we je weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

Graag maken we persoonlijk kennis. Het kan zijn dat een assessment onderdeel uitmaakt van het gesprek. Daarna kan je uitgenodigd worden om een dagje mee te lopen.

We zijn een match! Omdat je binnenkort bij ons aan de slag gaat, bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden en leggen deze vast in een arbeidsovereenkomst.

Geïnteresseerd?

  • Goes
  • WO
  • Medisch Specialist & Arts


Functie:chirurg
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Plastisch Chirurg Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures