Vacature Procesoperator

Procesoperator in Vlissingen

Procesoperator

Voor Arkema B.V. - locatie Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar ervaren Procesoperator.

Wat ga jij doen?
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het regelen, instellen, bedienen en bijsturen van diverse productie-installaties. Hierbij bewaak je de vastgestelde productiesnelheid en de kwaliteitseisen. Jij controleert de procesvoortgang aan de hand van processpecificaties en -voorschriften. Ook het invullen en controleren van lijsten en het verzamelen van proces- en analysegegevens behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast verwachten wij een actieve rol in de verbetering van de efficiëntie. Maar signaleer jij ook afwijkingen, neem je de juiste maatregelen om tot het oplossen van de problemen te komen (i.o.m. Hoofd Operator/Allround Operator).

In het kader van de calamiteitenorganisatie is het behalen van manschap 1 van de brandweer een must. Dit vereist dus een goede fysieke gesteldheid.

Jij maakt deel uit van de afdeling Operations en gaat werken in een 5 ploegendienst. Je gaat starten in de functie van 2e operator. Jij rapporteert aan de Shift Manager. Jouw standplaats is Vlissingen.

Arkema is een internationaal, succesvol en beursgenoteerd chemisch concern van Franse origine met locaties wereldwijd. Arkema is een producent van verschillende chemicaliën voor diverse doeleinden in o.a. de kunststofindustrie, composietmaterialen, coatings en de olie- en gasindustrie. De organisatie is verdeeld in drie business segmenten: High Performance Materials, Industrial Specialties en Coating Solutions. Arkema B.V. in Nederland bestaat uit drie productielocaties in Vlissingen, Brummen en Rotterdam, ondersteund door het hoofdkantoor dat bestaat uit drie afdelingen; Operations, Sales en een Shared Services Center met Finance, IT, SHE, inkoop en HR.

Arkema B.V. - locatie Vlissingen is een producent van diverse chemicaliën voor uiteenlopende toepassing in o.a. de kunststofindustrie. De fabriek bestaat uit één plant namelijk de impact modifier met 2 onderdelen t.w. D&P en MBS. De productieprocessen zijn fysisch en chemisch van aard en vinden zowel plaats in continu- als in batchprocessen. Gezien de aard van de grondstoffen en processen worden hoge eisen gesteld aan de apparatuur en veiligheid.

Wie zoeken wij?

 • Jij hebt minimaal een afgeronde opleiding Operator B - Procestechniek.
 • Jij hebt enige jaren werkervaring in de Chemische procesindustrie.
 • Jij bent in het bezit van een heftruckcertificaat en/of diploma manschap of je bent bereid deze te halen.
 • Jij bent medisch geschikt voor het dragen van perslucht.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs en hebt eigen vervoer.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie in een 5 ploegendienst, met een arbeidsduur van gemiddeld 33,6 uur per week.
 • Een goed salaris wat past bij jouw functie en werkervaring.
 • Voldoende vakantiedagen, een dertiende maand en reiskostenvergoeding.
 • Een gunstige pensioenregeling en de mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Voordelig een fiets aanschaffen en/of sport- en vakbondskosten declareren via de FiscFree regeling.
 • Binnen onze organisatie zijn altijd ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

In deze sollicitatieprocedure is een technisch assessment en een aanstellingskeuring een onderdeel van de procedure.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met () via of .Functie:procesoperator
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ARKEMA locatie Brummen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Procesoperator ARKEMA locatie Brummen 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures