Vacature Project Controller

Project Controller in Vlissingen

STORK A Fluor Company

Selecteer hoe vaak (in dagen) u een waarschuwing wilt ontvangen:


Project ControllerAls Project Controller rapporteer je aan de Projectmanager die je ondersteunt in het financieel beheer van multidisciplinaire projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, inrichten en bewaken van de projectadministratie alsmede het opstellen van rapportages voor alle stakeholders dan wel intern als extern afhankelijk van het penvoerderschap.

Je analyseert de voortgang van het project en eventuele afwijkingen, kansen of bedreigingen agendeer je in het projectteam. In het algeheel weet jij tevens binnen het project een kostenbewustzijn te creëren. Je adviseert dat zelfde projectteam in mitigerende maatregelen en je draagt zorg voor een doorlopende transparante en voorspelbare waardering van het project. Daarnaast heb je een bredere blik dan alleen de cijfers, je overziet de bedrijfsprocessen en het project belang. Tevens bewaak je het domein contractmanagement en risicomanagement.


Wij zijn Istimewa Elektro
Istimewa Elektro heeft ruim 170 medewerkers. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Vlissingen en daarnaast heeft Istimewa vestigingen in Rotterdam en Veghel.

Istimewa Elektro ontwerpt, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen bij grote en middelgrote Infra & Water projecten. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland, in de infrastructuur en in de watermarkt. Bij Istimewa Elektro vinden we het belangrijk om onze unieke familiesfeer in onze werkcultuur te behouden. Dat doen we door naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren, maar vooral door samen te werken. Door uitstekend werk af te leveren bij onze gewaardeerde klanten, breiden we onze orderportefeuille steeds verder uit en krijgen we uitdagende projecten binnen.


Wat ga je doen?
· Het projectmanagement en management team voorzien van inzichten inzake de financiële voortgang van het project.
· Pro actief signaleren van afwijkingen van de begroting alsmede kansen en bedreigingen. Om hierin te adviseren, neem je regelmatig deel aan overleggen om beheersmaatregelen vast te stellen dan wel het verhaal achter de cijfers transparanter te maken door middel van de juiste vragen of analyses.
· Opstellen van rapportages, prognoses dan wel resultaat als cash gedreven.
· Zorg dragen voor verrekeningen tussen de partijen bij een penvoerderschap. Hierbij wordt je ondersteund door de Project Assistent.
· Zorgdragen voor een gestructureerde projectadministratie en adequate digitale archivering.


Wat neem je mee?
· Minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financiële of (bedrijfs)economische richting.
· Je bent communicatieve vaardig, accuraat en onderzoekend en je hebt oog voor commercie.
· Je werkt gestructureerd, nauwkeurigheid is jouw tweede natuur zowel in je eigen werk als in de verwachtingen naar anderen.
· Ervaring als project controller is een pré

Wat bieden wij jou:

  • Een uitstekend maandsalaris vanaf €4.200,- tot €6.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals een telefoon en laptop, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij fulltime dienstverband), reiskostenvergoeding, pensioenregeling PME Metalelektro;
  • Hybride werken is mogelijk in overleg;
  • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, fietsplan, diverse sportieve en gezonde initiatieven;
  • Werken in een hecht team met leuke collega's.

Istimewa Elektro beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil.

Standplaats: Vlissingen

Aantal uur per week: 40

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Enthousiast? Dan ontvangen we jouw motivatiebrief en cv graag. Wanneer je solliciteert krijg je binnen 3 werkdagen een reactie. De procedure bestaat uit een gesprek en een assessment gevolgd door een job offer. Bel me op . Je kan me ook mailen viaFunctie:project controller
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4200 – 6200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stork Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Project Controller Stork Nederland 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures