Vacature Project Manager Hernieuwbare Energie

Project Manager Hernieuwbare Energie in Vlissingen

Jobomschrijving

Als Projectmanager Hernieuwbare Energie speel je een cruciale rol bij het beheer en de uitvoering van verscheidene projecten met focus op groene energie.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je staat in voor de aansturing, coördinatie, opvolging en oplevering van verscheidene projecten omtrent hernieuwbare energie. Je kan hierin een voorbeeldfunctie opnemen en daarnaar handelen.
 • Je onderhoudt regelmatig contact met de projectmedewerkers en belanghebbenden.
 • Je voorziet en volgt de algemene projectplanning op. Hiervoor leg je nodige milestones van de projectfasering vast.
 • Je onderzoekt en ontwikkelt nieuwe productiviteitsverhogende processen en technieken en neemt initiatieven tot verbetering.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van diverse projecten, van gedetailleerde engineering tot en met commissioning, rekening houdend met interne en externe stakeholders, en ook met de voorziene budgetten.

Profiel

Hier herken jij jezelf in:

 • Hernieuwbare energie geeft jou energie!
 • Je beschikt over minimum een Bachelor Elektromechanica, Elektrotechniek of andere relevante technische studie.
 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring opgelopen (minimum 5) als elektromechanisch project ingenieur of gelijkaardige functie en wenst nét dat stapje verder te gaan.
 • Je bent bereid je te verplaatsen naar Gent en Antwerpen en kan dit op zelfstandige wijze.
 • Je bent communicatief sterk en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Je bent planmatig sterk en kan een helicopterview bewaren.
 • Je profileert jezelf als een echte teamplayer.

MULTI.engineering als werkgever

Als familiebedrijf omarmen we een warme en open cultuur met directe feedback. Onze communicatielijnen zijn kort en jouw accountmanager is altijd beschikbaar voor maandelijkse opvolggesprekken.

We investeren in jouw groei met een breed scala aan opleidingen , van technische skills tot waardevolle softskills zoals assertiviteit en financiële kennis. Samen bepalen we jouw favoriete projecten en helpen we je bij het bereiken van je carrièredoelen . Klaar om te bloeien?

Financiële waardering : We belonen jouw inzet met een aantrekkelijk maandloon of all-in uurtarief. Geniet daarnaast van onder andere een netto onkostenvergoeding, een gsm-abonnement, een bedrijfswagen en laadpas.

Zorg voor jouw welzijn : We hechten veel belang aan jouw gezondheid! We bieden een DKV-hospitalisatieverzekering en groepsverzekering aan. Daarnaast moedigen we een gezonde levensstijl aan met diverse activiteiten zoals padeltoernooi en de beklimming van de Mont Ventoux.

Werk-privébalans : In een voltijdse rol krijg je maar liefst 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen, zodat er voldoende tijd is voor ontspanning. Bij MULTI.engineering vinden we harmonie essentieel!

Stuur je sollicitatie naar of bel naar +32 (0)479 75 48 28. Tot snel?Functie:project manager hernieuwbare energie
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MULTI via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Project Manager Hernieuwbare Energie MULTI 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures