Vacature Projectleider Civiel

Projectleider Civiel in Middelburg

Over de functie

Wat je gaat doen als Projectleider Civiel

In de functie van Projectleider heb jij een grote verantwoordelijkheid voor het opleveren van verschillende projecten. Hierin ben jij verbindende en bovendien onmisbare factor. Bij de opdrachtgever ben jij op basis van je vakinhoudelijke kennis cruciaal. De Projectleider Civiel die we zoeken geeft op een natuurlijke manier leiding en is verantwoordelijk voor diverse projecten.

Jij houdt je bijvoorbeeld bezig met:

  • Het bouwrijp maken van een bedrijventerrein
  • Het realiseren van een indrukwekkend viaduct
  • Het rioleringsproject succesvol af te ronden.

Hierbij stem je de inhoud en doelstelling van het project af met je opdrachtgever. Met jouw ervaring en enthousiasme ga je aan de slag met aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement.

Functie eisen

De Projectleider die we zoeken is een echte duizendpoot. In deze functie is geen dag hetzelfde, de grote diversiteit aan werkzaamheden zorgen ervoor dat elke dag een uitdaging is! Wij zoeken iemand met:

  • Afgeronde hbo/hts opleiding Civiele Techniek;
  • Ervaring binnen gemeenten;
  • Kennis van UAV, UAV-gc en/of EMVI;
  • Kennis van/ervaring met omgevingsmanagement.

Ben jij een beginnend projectleider op zoek naar mooie projecten om ervaring op te doen of ben jij juist de ervaren projectleider die zijn expertise wilt inzetten op diverse (complexe) projecten? Dan bespreek ik graag de mogelijkheden bij Maandag® met jou, neem contact met me op!

06 51 02 93 17 || david.salomons@maandag.nl

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken betekent flexibele zekerheid, dit houdt in dat je bij diverse opdrachtgevers en op verschillende projecten in gezet kan worden. Samen met jou zoeken wij een project en opdrachtgever die goed bij jou past. Dit alles wordt gefaciliteerd door een dienstverband bij Maandag®, waardoor je zeker bent van een inkomen.

Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Wij bij Maandag® willen onze professionals daarin zo goed mogelijk ondersteunen. Wil jij meer weten over wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op via 06 51 02 93 17 of david.salomons@maandag.nl!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Civiel die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Weg- en waterbouwkundig ingenieurs
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3519 – 5566
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Projectleider Civiel Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures