Vacature Projectleider Civiele Techniek

Projectleider Civiele Techniek in Vlissingen

Projectleider Civiele Techniek (1 fte)

Werkuren:
Sluitingsdatum: maandag 11 maart 2024
Opleidingsniveau: HBO

Dit ga jij doen
Als projectleider heb je de leiding over verschillende projecten. Denk aan herinrichting van bestaande woonstraten, vervanging van riolering, asfaltwerkzaamheden en realisatie van nieuwe woonwijken en industrieterreinen. Daar komt veel bij kijken. Gelukkig ben jij vertrouwd met onderwerpen zoals klimaatadaptatie, energietransitie en burgerparticipatie.

Je coördineert de werkzaamheden van voorbereiding tot en met uitvoering. Daarbij heb je veel contact met collega's, participanten, ingenieursbureaus, uitvoerende bedrijven en inwoners. Projectopdrachten vertaal je naar contractdocumenten, waarin je het uit te voeren civiele werk nauwkeurig beschrijft, inclusief de administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en voorwaarden voor de uitvoering. Na oplevering draag je het project over aan de beheerders openbare ruimte.

Je weet precies waar je prioriteiten liggen en houdt doorlooptijden, randvoorwaarden en benodigde financiële middelen nauwlettend in de gaten. Ook heb je oog voor de bereikbaarheid voor onze burgers en bezoekers. Wanneer het niet loopt zoals gehoopt, zoek je samen met je team naar een oplossing.

Dit neem jij mee

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding op technisch gebied en kennis van de civiele wereld en van projectmatig werken;
 • Je stelt kritische vragen, zodat het resultaat nóg beter wordt. Jouw enthousiasme draagt bij aan creatieve initiatieven en mooie resultaten;
 • In je werk ben je creatief en je bent doelgericht en flexibel in je handelen;
 • Je bent communicatief sterk en een teamspeler die zich verantwoordelijk voelt voor het projectteam;
 • Je kunt omgaan met verschillende belangen op lokaal, regionaal, ambtelijk en bestuurlijk niveau. Hiervoor ben je je bewust van de omgeving en je weet ook wat er op bestuurlijk niveau speelt; Je kunt zowel goed zelfstandig- als samenwerken.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 1 fte, dit is 36 uur per week.
 • Een salaris van maximaal 5.247 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 10, salaristabel per 1 januari 2024). Op termijn is een salaris van maximaal € 5.621 in de uitloopschaal 10a bereikbaar op basis van het functioneren.
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. We werken hybride, dat betekent een deel van de tijd thuis en een deel op kantoor.

Solliciteer
Geef je carrière een Vlissings karakter en solliciteer vóór dinsdag 12 maart 2024 via de solliciteren button. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met , , (telefoonnummer ). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met John van den Heuvel, HR adviseur (telefoonnummer ).Functie:projectleider civiele techniek
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5621 – 5621
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Projectleider Civiele Techniek Gemeente Vlissingen 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures