Vacature Projectleider

Projectleider in Vlissingen

Heb jij een natuurlijke interesse voor woningbouw, vastgoed, innovatie en duurzaamheid? Zou je graag de regie voeren over diverse vastgoedprojecten?

Ben jij een teamplayer, die teams en collega's binnen de organisatie kan verbinden? Wij zijn op zoek naar een coachende manager, die samen met ons vastgoedteam mooie resultaten neer wil zetten. Interesse?

Meewerkstage 2024: Communicatie (hbo) of HRM (mbo)

Een open sollicitatie stuur je naar . Een medewerker van de afdeling HRM neemt contact met je op.

Werken bij een woningcorporatie, dat wil toch iedereen?

l'e scaut als werkgever

Bij l'escaut staat de huurder centraal. Met ongeveer 90 medewerkers zoeken we voor elke huurder een passende woning in een fijne, duurzame leefomgeving. Wij zoeken mensen die daar enthousiast aan mee willen werken. Ons woningaanbod en de vraag van onze huurders verandert voortdurend. Daarom zoeken we collega's die flexibel, vernieuwend en klantgericht zijn. Daarnaast durf je initiatief te tonen, kun je goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken.

Wij zorgen voor een goed werkklimaat, waarmee ons bedrijf en onze medewerkers tot bloei komen. We bieden onze medewerkers allereerst goede arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO woondiensten. Daarnaast krijg je bij l'escaut uitgebreide scholingskansen om je verder te ontwikkelen. We bieden ruimte om plaats- en tijdonafhankelijk te werken: werken waar en wanneer jij wil. Wel binnen gemaakte kaders en afhankelijk van je functie. Wij geven je de ruimte om een goede balans te vinden tussen je werk en privéleven. In onze kantine vind je een ruim assortiment gezonde lekkere maaltijden en tussendoortjes. En natuurlijk hebben we goede koffie.Functie:projectleider
Startdatum:21-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met l’escaut woonservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Projectleider l’escaut woonservice 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures