Vacature Projectmedewerker Conversie

Projectmedewerker Conversie in Vlissingen

De Zeeuwse Verzekeringen is een regionale verzekeraar. Wij zijn een dynamisch bedrijf en bieden een breed pakket van schade- en inkomensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers. Dat doen we in samenwerking met onafhankelijke verzekeringsadviseurs.

Jij bent een belangrijk onderdeel van ons team Conversie. Dit team houdt zich bezig met diverse taken die komen kijken bij het overzetten van de polisgegevens uit onze oude administratie naar het online systeem, Schade Online. De conversie loopt van februari 2024 tot en met juli 2025. De voorbereidingen zijn op dit moment al in volle gang.

Functie Projectmedewerker Conversie Functie-eisen

Je werkzaamheden binnen het conversieteam zijn belangrijk voor het slagen van dit omvangrijke conversietraject. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de migratie soepel verloopt. Je werkzaamheden zijn heel divers. Het varieert van communicatie aan onze verzekeringsadviseurs tot het completeren van alle gegevens die noodzakelijk zijn voor het overzetten van de polisgegevens.

Kortom, je bent een spil in dit gehele conversietraject.

Wie ben jij?

Je kunt je eigen werk goed organiseren.

  • Je weet goed het overzicht te bewaren.
  • Je gaat secuur en nauwkeurig te werk.
  • Je bent bekend met het werken met Excel.

Wat bieden we jou?

  • De functie is ingeschaald in functieschaal 6N (€ 2.274,34 - € 3.595,19 o.b.v. 38 uur). De hoogte van het salaris is afhankelijk van ervaring.
  • Actieve personeelsvereniging.
  • Een gezellige informele werkomgeving.
  • Hybride werken.

Interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie naar of bel naar voor meer informatie! Solliciteren is mogelijk tot 15 januari.

Minimale uren 24 Maximale uren 38 0 Opleidingsniveau LBO, MBO, HBO, WO

29 november 2023Functie:projectmedewerker conversie
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TWZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Projectmedewerker Conversie TWZ 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures