Vacature Psychotherapeut

Psychotherapeut in Vlissingen


De polikliniek Zeeland is gevestigd aan de Badhuisstraat en de Scheldestraat in Vlissingen. We bieden hier ambulante behandeling binnen de kaders van de zorgverzekeringswet. Het team bestaat uit 18 behandelaren van verschillende disciplines. Administratief/secretarieel medewerkers ondersteunen hen. We werken zowel klacht- als persoonsgericht in het brede spectrum van de GGZ. In Vlissingen hebben we naast de polikliniek ook een leer-werkbedrijf en een inloophuis.

Psychotherapeut

Je biedt individuele en groepsgerichte (psychotherapeutische) behandeling (voornamelijk traumabehandeling en persoonlijkheidsproblematiek). Als regiebehandelaar geef je functioneel sturing aan het team van medebehandelaren. Je vindt het interessant om de kwaliteit en deskundigheid te bevorderen binnen het team en adviseert de bbl. Indien passend bij jouw eigen ervaring biedt je werkbegeleiding en supervisie. Ook geef je vorm aan de scholing en training van het team.

  • Werken vanuit je expertise en je geloof
  • Uitdagend en afwisselend werk met een pittige doelgroep
  • Groeien als professional en als mens
  • Betrokken christelijke collega's

Het bieden van individuele en groepsgerichte psychotherapeutische behandeling aan cliënten met complexe hulpvragen is jou op het lijf geschreven.


Sluitingsdatum:
15-02-2024
Locatie:
Vlissingen


Functie:psychotherapeut
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Psychotherapeut De Hoop 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures