Vacature Recreatieleider Training

Recreatieleider Training in Vlissingen

Recreatieleider training

Heb jij al veel ervaring of kreeg je het advies om door te groeien naar de functie van recreatieleider? Dan ontvangen we je graag op onze speciale RL-training.

Wat houdt het in?

Het verschil met de basis- en de sport-/ tienertraining is dat deze training het hele weekend duurt, van vrijdagavond t/m zondagmiddag. We bieden je twee gratis overnachtingen, twee keer ontbijt, lunch en een keer avondeten aan in onze eigen accommodatie "de Pits" in Vlissingen.

Een extra lange en uitgebreide training dus. Dit is nodig omdat je tijdens deze training dieper ingaat op diverse onderwerpen waar je als RL mee te maken krijgt. Daarnaast vragen de toffe en praktische opdrachten meer tijd m.b.t. de voorbereiding en de uitvoering. Dat maakt deze training des te interessanter en leuker! Tevens besteden we veel aandacht aan het plannen en organiseren van het animatiewerk in verschillende teams, evenals het aansturen en begeleiden van je teamgenoten, om zo met z'n allen een fantastisch seizoen tegemoet te gaan.

Themahoek presenteren 2

Functie:recreatieleider training
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Animatie Compagnie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Recreatieleider Training De Animatie Compagnie 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures