Vacature Relatiebeheerder Voortgezet Onderwijs en MBO

Relatiebeheerder Voortgezet Onderwijs en MBO in Vlissingen

Werken bij HZ

 • Dit krijg je van ons

Relatiebeheerder Voortgezet Onderwijs en MBO

Je hebt nog 28 dagen om te sollicteren!

Relatiebeheerder Voortgezet Onderwijs en MBO

Je hebt nog 28 dagen om te sollicteren!

Dienst Marketing, Communicatie en Internationalisering

Vlissingen

0,8-1,0 fte (32-40 uur)

3.370-5.019

HBO

06 jun. 2024

Omvang: 0,8-1,0 FTE
Standplaats: Vlissingen

Ben jij een kei in het openen van nieuwe deuren en het opbouwen én onderhouden van relaties? Als relatiebeheerder van de HZ bij de dienst Marketing, Communicatie, Community & Internationalisering leg jij de verbinding tussen het hbo (HZ), mbo (Scalda) en het voortgezet onderwijs in Zeeland. Als HZ-relatiebeheerder is het jouw voornaamste taak om te zorgen voor een optimale doorstroom van Zeeuwse studiekiezers naar de HZ en draag je bij aan hun studiesucces. Hiervoor werk je nadrukkelijk samen met het toeleverend onderwijs rondom LOB-activiteiten, de belangrijkste stakeholders binnen de HZ en een team van specialisten binnen de afdeling Marketing, Communicatie, Community & Internationalisering.Ben jij de verbinder die we zoeken?Solliciteer dan direct op de vacature Relatiebeheerder bij HZ University of Applied Sciences.


Jouw werk als Relatiebeheerder

Als relatiebeheerder ben je samen met je team verantwoordelijk voor een optimale doorstroom van regionale studiekiezers naar de HZ door onder andere effectief relatiemanagement met Zeeuwse onderwijsinstellingen en het realiseren van persoonlijke contactmomenten tussen HZ en studiekiezers. Je draagt bij aan een soepele overgang van studeren op de middelbare school en het mbo naar het hbo-onderwijs aan de HZ, zorgt voor een hoge mate van stakeholderbetrokkenheid en positieve beeldvorming rond de HZ en je bent verantwoordelijk voor het beleid op het gebied van doorstroom als onderdeel van het bredere HZ studentenwervingsbeleid. Je bent in staat om op basis van externe gesprekken met rectoren, teamleiders en decanen en overleggen met betrokkenen binnen de HZ te komen tot een hoge mate van stakeholderbetrokkenheid. Je benut de beschikbare data, geeft onderbouwde adviezen om doorstroom te optimaliseren passend binnen de beschikbare budgetten en weet hiervoor draagvlak te creëren. Dit alles met als doel om studiekiezers te laten ervaren of studeren aan de HZ bij ze past en ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid doorstromen.

Je begint de dag met een teammeeting waarin jij en je collega's de week doornemen en elkaar op de hoogte stellen van jullie werkzaamheden. Je werkt vervolgens aan plannen om de HZ gerichter onder de aandacht te brengen bij de focusscholen van elk onderwijsdomein. Hiervoor stem je af met de accountmanagers binnen de afdeling. Aan het begin van de middag heb je een overleg met een van de domeindirecteuren bij een middelbare school in de regio waar jullie wensen en behoeften op elkaar afstemmen. Terug op de HZ werk je de gemaakte afspraken uit en coördineer je de bijbehorende acties binnen je team. Tot slot stel je een notitie op voor het Bestuur- en Directieteam met een voorstel voor het duurzaam inrichten van alle online en offline studiekeuze-events. Jouw dag is erg afwisselend en speelt zich voor een deel ook buiten de HZ af, maar je houdt van de afwisseling en dynamiek!

Dit vind je leuk om te doen

 • Je bent een expert in netwerken en hebt een hart voor het onderwijs
 • Je vindt het leuk om jongeren te enthousiasmeren over doorstudeermogelijkheden op diverse manieren, passend bij hun wensen en behoeften en die van de toeleverende school en de HZ
 • Je bent de interne verbinder van collega's binnen de onderwijsdomeinen die zich bezighouden met studentenwerving en het studiesucces van studenten

Het team

Het team maakt deel uit van de afdeling Marketing, Communicatie, Community & Internationalisering en bestaat uit een verscheidenheid aan collega's. Hier trek je ook veel samen mee op om je doelen te behalen. Naast dat het team gedreven is en goed op elkaar is afgestemd, ontbreekt de gezelligheid ook zeker niet.

Het zit in je

Netwerken gaat jou gemakkelijk af, je bent een echte verbinder en dankzij jouw bruisende persoonlijkheid zien mensen je graag komen. Je schakelt met gemak tussen diverse werkzaamheden, afdelingen en personen. Mede door jouw talent om interne en externe stakeholders te verbinden en te motiveren weet je draagvlak te realiseren en doelstellingen te bereiken. Je bent in staat om data driven te werken en hebt ervaring met projectmanagement. Verder heb je:

 • Een relevante afgeronde bacheloropleiding, bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie of strategische marketing;
 • 5-10 jaar werkervaring
 • Affiniteit met het onderwijs, kennis van LOB in het voortgezet onderwijs en het mbo is een pré;
 • De mogelijkheid om een aantal keer per jaar in de avonduren of in het weekend te werken

Groei met ons mee

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • Een aanstelling van 1 jaar in de functie van beleidsadviseur. Verlenging van deze aanstelling hangt af van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.370,00 en € 5.019,73 bij een fulltime dienstverband (schaal 10 conform CAO HBO);
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Centre.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Solliciteren

Help jij ons groeien? Solliciteer dan uiterlijk 5 juni, via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? (teamleider Marketing & Werving) kan je meer vertellen over deze functie. Yvette is te bereiken via .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 juni. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je uiterlijk 2 september in jouw nieuwe rol als Relatiebeheerder.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega's.Functie:relatiebeheerder voortgezet onderwijs mbo
Startdatum:9-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3370 – 5019
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Relatiebeheerder Voortgezet Onderwijs en MBO HZ 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures