Vacature Rijinstructeur

Rijinstructeur in Vlissingen

Werken bij één van de grootste landelijke rijscholen

WOLF bestaat ruim 55 jaar en is uitgegroeid tot één van de grootste rijscholen in Nederland. Wij zijn hard op zoek naar nieuwe collega's en bieden een afwisselende baan in loondienst met veel sociale contacten.

Over WOLF rijbewijsshop

WOLF is een landelijke rijschool met meer dan 100 medewerkers en is actief in meer dan 70 plaatsen. We bestaan ruim 55 jaar en kennen het vak als geen ander. We onderscheiden ons van andere rijscholen en werkgevers met rijopleidingen van hoge kwaliteit, vooruitstrevende aanpak en vast inkomen voor instructeurs. Instructeurs hebben veel vrijheid. Bijvoorbeeld om hun rijlessen zelf in te delen en de werkuren over de week te verdelen. Een vast contactpersoon op ons kantoor zorgt dat je planning gevuld is en beantwoord vragen van leerlingen. Zo kan de instructeur zich volledig kunt focussen op het lesgeven.

Ik ben

Als ben je bij ons in loondienst: je salaris is afhankelijk van je contracturen en niet van het aantal verkochte lessen. Bovendien heb je de vrijheid om rijlessen en werkdagen zelf in te delen.

Ik wil worden

Toe aan een carrièreswitch? Volg onze gratis opleiding tot . De opleiding duurt slechts 8 maanden en is goed te combineren met je huidige baan. Na de opleiding kom je bij ons in loondienst en kun je je werktijden flexibel indelen. Wij betalen de opleiding.

Dit is wat wij bieden

Opleidingen en trainingen

Werken bij een betrouwbare landelijke rijschool, waarbij we in je willen investeren door middel van opleidingen, trainingen en bijscholing.

Anderen over werken bij WOLF

in Breda

"Het leuke van mijn werk vind ik dat je een leerling kan helpen met het behalen van hun rijbewijs. Je ziet een leerling groeien in de lessen van het begin tot het eind."

Gideon in Utrecht

"Mijn carrièreswitch naar was absoluut een goede keuze. WOLF is een hechte organisatie en fijne werkgever en het werken met verschillende leerlingen vind ik het allerleukste."

Interesse in een baan als bij WOLF rijbewijsshop?

Benieuwd hoe het werk van een eruit ziet? Lees hier meer over de werkzaamheden van een of ontdek hoe anderen werken bij WOLF ervaren . Heb je nog geen bevoegdheidspas? Lees meer over de opleiding tot of lees meer over de verschillende onderdelen van de opleiding .Functie:rij-instructeur
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WOLF via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Rijinstructeur WOLF 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures