Vacature Rijinstructeur

Rijinstructeur in Vlissingen

  • Redactie Vlissingen
  • 06-02-2024

Rijinstructeur in Vlissingen

Over rijbewijsshop

is een landelijke rijschool met meer dan 100 medewerkers en is actief in meer dan 70 plaatsen. We bestaan ruim 55 jaar en kennen het vak als geen ander. We onderscheiden ons van andere rijscholen en werkgevers met rijopleidingen van hoge kwaliteit, vooruitstrevende aanpak en vast inkomen voor instructeurs. Instructeurs hebben veel vrijheid. Bijvoorbeeld om hun rijlessen zelf in te delen en de werkuren over de week te verdelen. Een vast contactpersoon op ons kantoor zorgt dat je planning gevuld is en beantwoord vragen van leerlingen. Zo kan de instructeur zich volledig kunt focussen op het lesgeven.

Als rijinstructeur ben je bij ons in loondienst: je salaris is afhankelijk van je contracturen en niet van het aantal verkochte lessen. Bovendien heb je de vrijheid om rijlessen en werkdagen zelf in te delen.

Toe aan een carrièreswitch? Volg onze gratis opleiding tot rijinstructeur. De opleiding duurt slechts 8 maanden en is goed te combineren met je huidige baan. Na de opleiding kom je bij ons in loondienst en kun je je werktijden flexibel indelen. Wij betalen de opleiding.


Functie: rij-instructeur Startdatum: 04-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:rij-instructeur
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WOLF Rijbewijsshop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Rijinstructeur WOLF Rijbewijsshop 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures