Vacature Schoonmaker

Schoonmaker in Ritthem

Maandag tot en met vrijdag 10 minuten per dag

Ben jij de schoonmaker met een groen hart in Ritthem die de wereld graag een stukje mooier maakt? En lijkt het je geweldig om dat bij het munitiemagazijn te doen? Dan ben je van harte welkom in het gezellige team van . Samen met je collega's zorg je ervoor dat de medewerkers van het munitiemagazijn kunnen genieten en presteren in een schone omgeving. Je werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag en bepalen we in overleg.

Wat ga je doen bij het munitiemagazijn in Ritthem?

Aan jou de schone taak om te zorgen voor de schoonmaak van het munitiepand in Ritthem. Dit doe je op maandag tot en met vrijdag voor 10 minuten per dag. Hoe laat je begint bepalen we in overleg.

Wie ben jij?

Vind je het lastig om aan de slag te gaan omdat je langdurig thuis zit of weinig ervaring hebt? Wees gerust, een cv is niet nodig, een positieve instelling en zin om aan de slag te gaan wel! Die gelukkige medewerker wordt je vanzelf als je eenmaal bij ons werkt. Omdat je voor Defensie gaat werken dient het aanvragen van een VOG geen probleem te zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn Breedweer Facilitaire Diensten, een uniek schoonmaakbedrijf met superleuke en enthousiaste medewerkers! Er is aandacht voor elkaar en samen gaan we voor het beste resultaat. Bij Breedweer is iedereen even waardevol en belangrijk. Want bij ons geldt: iedereen telt! Samen maken wij de wereld een stukje schoner, eerlijker en gelijker.

Wat bieden wij jou?

Je verdient tussen de € 13,42 en de € 14,78 per uur (vanaf 1 januari 2024) afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Bij Breedweer krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en diploma's te halen. Daarnaast bieden we jou een goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de RAS-cao en vooral veel gezelligheid en een fijne werkomgeving.Functie:schoonmaker
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf-Glazenwasserij Breedweer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Schoonmaker Schoonmaakbedrijf-Glazenwasserij Breedweer 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures