Vacature Secretaresse Teamleiders

Secretaresse Teamleiders in Vlissingen

Secretaresse Teamleiders (1 fte)

Werkuren:
Sluitingsdatum: dinsdag 5 maart 2024
Opleidingsniveau: MBO

De teamleiders kijken uit naar jouw komst! Met jou als secretaresse kunnen ze de wereld aan en komt alles goed. Dat vertrouwen straal je uit en maak je waar. Dat wordt zichtbaar gewaardeerd!

Dit ga je doen
Jij voelt je op-en-top thuis tussen de teamleiders en ondersteunt hen in hun dagelijks werk. Je hebt organisatietalent en een proactieve, signalerende houding. Je ziet zelf waar de teamleiders jouw hulp bij kunnen gebruiken en zet dit om in acties. Je weet je goed een weg te banen in het agendabeheer van de teamleiders. Outlook kent voor jou geen geheimen. De teamleiders kunnen bij jou terecht voor het organiseren en voorbereiden van (grote) bijeenkomsten. Daarnaast regel je ook allerlei praktische zaken. We werken met een zaaksysteem om alle informatie rondom een zaak te bundelen en om sturing te geven aan het proces. De voorstellen van teamleiders verwerk je in dit systeem. Dit doe je ook met de post, zowel fysiek als digitaal. Zelfs als het even heel druk wordt, weet jij met jouw no-nonsense werkmentaliteit altijd het hoofd koel te houden. Dat is waar jij in uitblinkt!

Dit neem je mee

 • Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een oplossingsgerichte en resultaatgerichte houding. Daarnaast ben je stressbestendig en flexibel;
 • Je herkent jezelf in de Vlissingse karaktereigenschappen no-nonsens en creatief.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 1 fte, dit is 36 uur per week.
 • Een salaris van maximaal € 3.481 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 6, salaristabel per 1 januari 2024).
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd, korting op je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit in overleg met collega's en leidinggevende, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. Voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. We werken bij de gemeente hybride, dat betekent een deel van de tijd thuis en een deel op kantoor.

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór woensdag 6 maart 2024 via de solliciteren button.

Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met , (telefoonnummer ). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met Willemijn van Beers, HR Adviseur (telefoonnummer ).Functie:secretaresse teamleider
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3481 – 3481
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Secretaresse Teamleiders Gemeente Vlissingen 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures