Vacature Secretarieel Medewerker

Secretarieel Medewerker in Vlissingen

Secretarieel medewerker

administratief

Jouw werkzaamheden

Als secretarieel-administratief medewerk(st)er ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en daarmee het visitekaartje van onze praktijk! Je beoordeelt de aard, het verzoek en doel van telefoongesprekken en zorgt voor een correcte afhandeling. Je plant, agendeert en coördineert afspraken tussen de patiënten en onze podotherapeuten. Je verzorgt de inkomende post/e-mailberichten, doet mailingen, registreert klachten en verricht administratief ondersteunende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het bijhouden van patiëntendossiers. Je maakt deel uit van het ondersteunende team en functioneert onder supervisie van de praktijkmanager.

Ons aanbod:

Wij bieden je een afwisselende functie in een open, gezellige, collegiale en professionele werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. Wij beschikken over een eigen personeelsbeleid en salarisschalen. Aan de hand van leeftijd en werkervaring wordt de hoogte van het salaris bepaald. De locatie waar je werkzaam bent Vlissingen in het Gezondheidscentrum De Keien, onze hoofdvestiging.

Daarbij vinden wij primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk, met onder andere: - Goede pensioenvoorziening - Ruime kilometervergoeding - Mogelijkheid tot het volgen van diverse scholingen

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een positief ingestelde collega op MBO niveau met uitstekende communicatieve vaardigheden. Kennis hebben van medische terminologie en het hebben van een secretariële opleiding MBO-4 zijn een pré. Je beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend. Je kunt probleemloos omgaan met Word, Excel en Outlook en bent in staat om onder tijdsdruk nauwkeurig te blijven werken. Het is belangrijk dat je kennis hebt van de privacywetgeving ten aanzien van het verwerken met patiëntgegevens. Daarnaast beschik je over een grote mate van patiëntvriendelijkheid, de nodige servicegerichtheid, tact, humor en flexibiliteit en ben je een teamplayer.

Ben je opzoek naar een fulltime of parttime baan? Mail of stuur je sollicitatiebrief met CV dan

t.a.v. naar of stuur het per post naar volgend adres:

Podotherapie de Boer
Hermesweg 21
4382ND Vlissingen


Maandag t/m Vrijdag
08:00 t/m 17:00Functie:secretarieel medewerker
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Podotherapie de Boer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Secretarieel Medewerker Podotherapie de Boer 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures