Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Vlissingen


De polikliniek Zeeland is gevestigd aan de Badhuisstraat en de Scheldestraat in Vlissingen. We bieden hier ambulante behandeling binnen de kaders van de zorgverzekeringswet. Het team bestaat uit 18 behandelaren van verschillende disciplines. Administratief/secretarieel medewerkers ondersteunen hen. We werken zowel klacht- als persoonsgericht in het brede spectrum van de GGZ. In Vlissingen hebben we naast de polikliniek ook een leer-werkbedrijf en een inloophuis.

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Je voert intake-, behandel-, en begeleidingsgesprekken met onze cliënten en levert je bijdrage binnen het multidisciplinair cliëntoverleg. Je houdt verpleegkundig spreekuur en intervenieert bij crisissituaties en overlegt met de interne en externe keten in het kader van de individuele behandeling van je cliënt. Je werkt met een shared caseload, maar geeft ook zelfstandig begeleiding en behandeling zonder dat er sprake is van onregelmatige diensten.

  • Uitdagend en afwisselend werk met volop ruimte voor eigen initiatief
  • Groeien als professional en als mens
  • Samen werken in een hecht team
  • Zelf de regie over je dag

Houd je ervan om samen met een divers team cliënten te behandelen met uiteenlopende en soms complexe problematiek? Heb je kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan en houd je van een uitdaging? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!


Sluitingsdatum:
15-02-2024
Locatie:
Vlissingen


Functie:sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Startdatum:22-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige De Hoop 22-01-2024

Bekijk ook andere vacatures