Vacature Software Engineer

Software Engineer in Schoondijke

Technotron

Waar ben je naar op zoek?

Software engineer

Wat ga je bij ons doen?

Technotron groeit, daarom zijn we op zoek naar een software engineer als aanvulling op ons team. Samen met je collega's programmeer je nieuwbouwsystemen, repareer je bestaande systemen en stel je systemen op de juiste manier af. Je hebt nauw contact met alle engineers. Samen zorg je voor de perfecte oplossing voor de klant.

Voordat je de PLC code gaat schrijven, stel je een FDS op. Dit document beschrijft hoe het systeem zal werken. Het FDS moet worden goedgekeurd door de klant, voordat je verder kunt gaan met het programmeren. Het is dus van belang dat je goed bent in het omschrijven van de stappen die je gaat volgen in het programmeren.

Als software engineer reis je naar klanten om de integratie van de software zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uitdaging genoeg!

Hier weet jij wel raad mee

  • PLC's programmeren
  • FDS opstellen
  • Ontwikkelde software testen in de praktijk
  • Elektrische schema's controleren

Verder heb je

  • Je bent afgestudeerd/gespecialiseerd in elektro-/IT of besturingstechniek
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of MBO opleiding aangevuld met werkervaring
  • Je hebt kennis en ervaring met programmeren volgens IEC61131
  • Kennis van Parker IQAN en/of Danfoss Plus 1 is een pré

Wat krijg je van ons?

Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan. Je kunt hier al je kennis en ervaring inzetten. Je krijgt alle ruimte om je professionele en persoonlijke skills verder te ontwikkelen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden & zekerheid. Als je bij ons komt werken heb je ruim 7 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Is dit de baan waar je altijd al naar hebt uitgekeken? Wacht dan niet langer en solliciteer! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar t.a.v. .

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.Functie:software engineer
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Technotron via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Software Engineer Technotron 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures