Vacature Sous-chef

Sous-chef in Westkapelle

Nederlands (NL)

Op zoek naar fun en good vibes!


Entree Magazine omschreef Bombaai als een kleurrijke, verfrissende wereld van fun en good vibes, met een eigen stijl en identiteit. Dat is wat wij zoeken in jou! Toppers die het leuk vinden om het gasten naar hun zin te maken, hard kunnen werken, maar ook van chillen houden. Ben jij die vrolijke beachboy of babe en lijkt het je leuk om bij de gezelligste Strandbar van Zeeland te komen werken? Word dan snel onderdeel van onze te gekke crew!
Binnen het team streven wij naar eigenheid en diversiteit. Ben jij een echte horeca professional of juist die enthousiaste jonge hond, die graag wilt leren? Van afwasser, keukenhulp, medewerker bediening, schoonmaker tot chef-kok, zowel parttime als fulltime. Wij hebben het voor je!


What's in it for you?


Onderdeel zijn van een jong, dynamisch en gemotiveerd team, met de leukste collega's en gezellige uitjes. Werken op toffe feestjes, borrels en partijen. Een unieke en creatieve werkomgeving met misschien wel het mooiste uitzicht van Zeeland. Heerlijke en voedzame maaltijden. Doorgroeimogelijkheden en de kans jezelf te ontwikkelingen met gerichte training, werkbezoeken of cursussen. Flexibele roosters waarbij we rekening houden met persoonlijke wensen en uiteraard een passend salaris inclusief reiskostenvergoeding.
Tot snel!

Chef-kok

  • Ben jij de creatieve chef die zich thuisvoelt in een wereldse keuken die constant bezig is met het volgen van trends, innovatie en food ontwikkelingen? Met veel streetfood-stijl gerechten en een spannend menu met veel vegan en vega opties, zit je werkdag vol uitdagingen. Een aanvoerder met 'brede' schouders die de complete keuken kan managen en bereid is te bouwen aan een hechte brigade, die letterlijk voor elkaar door het vuur gaat om de verwachting van de gast te overtreffen. Als chef-kok heb je minimaal een MBO niveau 4/ HBO werk- en denkniveau en aantoonbare kennis van verschillende kooktechnieken. Verder ben je onderdeel van het management team, praktijkopleider en denk je mee in creatieve processen. De keuken is jouw domein en invulling van het menu, calculaties en marges berekenen, het beheren van de voorraad, roosters maken en het bewaken van alle hygiëne- en veiligheidsvoorschriften behoren tot jouw taken.

Sous-chef

  • Is de keuken jouw domein en voel je je als een vis in het water achter de potten en pannen? Sluit je dan aan bij de Bombaai crew! De wereldkeuken van Bombaai biedt plaats voor creatievelingen die zich graag mee laten nemen in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van eten en koken. Als sous-chef heb je een ondersteunende rol aan de chef waarbij eigen initiatief gestimuleerd wordt. Meedenken in creatieve processen, nieuwe gerechten proberen en een goede sparringpartner zijn van de chef-kok, dat is wat wij zoeken. Als sous-chef geef je leiding aan de keukenbrigade, ben je verantwoordelijk voor al het voorbereidend werk en zorg je er voor dat het hele team altijd ready is voor de topdrukte. Natuurlijk verwachten we dat een beetje werkdruk jou niet van je stuk brengt en je kan vlammen wanneer dit nodig is.


Functie:sous chef
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bombaai via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Sous-chef Bombaai 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures