Vacature Sous Chef

Sous Chef in Koudekerke

Sous Chef

Strandhotel Westduin B.V.

Sous Chef

Strandhotel Westduin B.V.

Sla op!

  • 29-04-2024
  • MBO

Belangrijk!

  • Goed loon + fooi
  • Werkdagen en -tijden in overleg
  • Werken met de nieuwste apparatuur

Wat hebben we jou te bieden!

· Werkdagen en -tijden in overleg

· Rooster 6 weken van tevoren bekend

· Geen overwerkmentaliteit; vrije tijd is ook heel belangrijk!

· Goed salaris + fooi

· Werken met de nieuwste apparatuur

- Opleidingsmogelijkheden om jou te laten groeien

Functieomschrijving!

Met jouw ervaring bereid je de lekkerste gerechten. Je bent echt in je element achter het fornuis, hebt aan een half woord genoeg en kan een keukenteam aansturen.

· Koude kant? Warme kant? Jij bent van alle markten thuis!

· Nieuwe inspiratie voor lekkere gerechten? Jouw bordje ligt er vol mee!

· HACCP is voor jou bekend!

Wat heb je in huis?

· De nodige ervaring in de keuken

· Motivatie



Functie:sous chef
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Horeca Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Sous Chef Koninklijke Horeca Nederland 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures