Vacature Stage Front Office / Receptie

Stage Front Office / Receptie in Nieuwvliet

Camping Zonneweelde

+31 (0)117-371910

Slapen op het strand

NL

Selecteer taal

Nederlands

Mijn Zonneweelde

Homepage

Zoek & Boek

+31 (0)117-371910

Stage Front Office / Receptie

Front-Office Stage

Gastvrijheid daar ga ik voor! Kom jij het receptieteam versterken?

Ardoer Camping Zonneweelde*****, familie camping in Nieuwvliet-Bad, is op zoek naar een collega die ons gezellige team komt versterken. Ervaring is een vereiste.

Camping Zonneweelde groeit en graag willen we onze gasten de beste service geven. Hier hoort wachten tijdens de vakantie aan de receptie niet bij. Daarom zijn we op zoek naar een vlotte, vrolijke en vriendelijke collega!

Je komt in een gezellig team waar de collega's net zo vriendelijk en behulpzaam zijn naar elkaar als naar onze gasten. Hierdoor is werken op familiecamping Zonneweelde aangenaam. Bij de receptie is de food market, waardoor je ook nauw met deze collega's samenwerkt. Bovendien bevindt het Italiaanse restaurant Piazza Nieuwvliet zich ook in het centrumgebouw, dus ook met deze collega's werk je samen.

Op de receptie werk je met een superhandig reserveringssysteem, waardoor reserveringen makkelijk in te boeken zijn en informatie goed op te zoeken is. Wel zo handig als het drukker aan de receptie is en je gasten snel wilt helpen 🙂

Wat ga je doen?

Op de receptie zorg je samen met je collega's voor een correct ontvangst van de gasten, check je gasten in- en uit en verwerk je bijbehorende administratieve handelingen. Van ontvangst tot vertrek begeleid je de gasten en zorg je voor een fantastisch verblijf! Verder neem je per email en telefoon reserveringen aan en verstrek je informatie aan gasten over diverse onderwerpen (camping, centrumgebouw, omgeving etc.). Ook draag je samen met het team zorg voor een constante, hoge kwaliteit van de service. Bovendien zitten alle faciliteiten onder één dak (centrumgebouw) en dat maakt het werk bij Zonneweelde nog leuker! In het nieuwe centrumgebouw werk je nauw samen met de collega's van de winkel en de horeca (Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet). De gasten kunnen hierover ook vragen aan jou stellen. Verder hoort Strandweelde, slapen aan zee ook bij Camping Zonneweelde. Van Maart t/m eind Oktober staan de 15 strandslaaphuisjes op het strand van Nieuwvliet. De check-in dagen zijn op maandag en vrijdag. In het hoogseizoen enkel op maandag. De aankomstdag van de chalets is op vrijdag en maandag en in het hoogseizoen op vrijdag. De kampeerder komen in het hoogseizoen aan op zaterdag.

Wat maakt werken op Camping Zonneweelde zo leuk?

Camping Zonneweelde is sinds 2019 een Ardoer camping, wat staat voor kwaliteit. Verder is de camping een familiecamping van familie Basting. Een gedreven koppel dat de blik op de toekomst heeft en die comfort en vooruitgang belangrijk vinden, maar wel met een persoonlijke touch. Zonneweelde is geen groot vakantiepark zoals vele andere ketens en daarom hechten we waarde aan klantgerichtheid en vriendelijkheid. Jij maakt het verschil!

Wat verwachten wij van jou?

  • Bezig met MBO Toerisme&Leisure (of een ander opleidingen mbt toerisme, leisure en/of recreatie)
  • Ervaring met receptiewerk
  • Een enthousiaste, professionele en flexibele werkhouding
  • Een passie voor gastvrijheid en recreatie
  • Kennis van de Nederlandse- en Duitse taal in woord en geschrift

Ons aanbod:

Wij bieden een leerzame en afwisselende functie in een jong dynamisch team, waar volop ruimte is voor creatieve ideeën en eigen inbreng.

In contact komen met ons?

Veilig betalenFunctie:stage office / receptie
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeeland Camping Zonneweelde via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Stage Front Office / Receptie Zeeland Camping Zonneweelde 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures