Vacature Stock - Sales medewerker

Stock - Sales medewerker in Vlissingen

Carpetright is op zoek naar een Stock - Sales medewerker

Ben jij een gedreven en georganiseerde professional met een passie voor retail en logistiek? Wil jij je graag ontwikkelen en daarnaast werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van Stock - Sales medewerker bij Carpetright in Vlissingen!

Functieomschrijving

Als Stock - Sales Medewerker bij Carpetright in Vlissingen speel je een essentiële rol in een soepele winkelervaring voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad, het verwerken van inkomende goederen en het bijhouden van de winkelpresentatie. Daarnaast ondersteun je het verkoopteam bij het adviseren en bedienen van klanten, waarbij je hun wensen vertaalt naar de juiste producten.

Jouw taken en verantwoordelijkhedenBeheren en controleren van de winkelvoorraad;Ontvangen en controleren van inkomende goederen;Zorgen voor een nette en overzichtelijke presentatie van producten;Assisteren bij het adviseren en bedienen van klanten;Bijdragen aan een prettige winkelervaring voor klanten.Jouw profielErvaring in een logistieke of retailomgeving is een pluspunt;Goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail;Teamspeler met een positieve instelling;Flexibiliteit in werktijden, inclusief weekenden en feestdagen;Affiniteit met interieur en onze producten.Wat bieden wij?Een uitdagende functie in een toonaangevend bedrijf in de vloerenbranche;Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;Werken in een enthousiast team en een inspirerende werkomgeving;Marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling;Vakantiegeld, eindejaarspremie en maaltijdcheques;Personeelskorting op onze producten.Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen:

Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk. Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kan je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Angelique Geltink via 06 34755878 of via recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 Functie:Televerkopers
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2100 – 2280
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Carpetright Vlissingen via niyazi.gursoy@carpetright.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Stock – Sales medewerker Carpetright Vlissingen 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures