Vacature Tandartsassistent

Tandartsassistent in Vlissingen

Vanwege de groei en versterking van het team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en leergierige Preventie-/tandartsassistent voor 24-28 uur. Wij zijn een gezellige en moderne praktijk en bestaan uit een leuk team van fijne medewerkers.

Heb jij passie voor het vak van Preventie-tandartsassistent en wil je patiënten met een goed en tevreden gevoel de deur uit laten gaan? Lees dan snel verder!

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met een afgeronde opleiding voor Tandartsassistent! Daarnaast heb je bij voorkeur al praktijkervaring opgedaan als Preventie-assistent. Je houdt van aanpakken, kunt goed vooruit denken, je bent alert en zorgvuldig. Je kunt goed aanvoelen wat de tandarts en de patiënt nodig hebben.

Je houdt van dynamiek, flexabiliteit en dienstverlenend zijn naar patiënten, tandartsen en collega's. Tevens is het goed spreken en schrijven van de Nederlandse taal een must.

Wat bieden wij?

Wij zijn een moderne, goed georganiseerde praktijk. We bieden je een leuke dynamische omgeving waarin collega's voor elkaar klaar staan en waarin jij goede ontwikkelmogelijkheden krijgt.

Wil je je nog verder ontwikkelen in paro-/preventie? Dan bieden we je graag een erkende opleiding aan voor paro-/preventie-assistent!

Interesse?

Word je enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen we graag jouw c.v. en motivatie!

Stuur je reactie naar: t.a.v.

Laat het ons dan gerust weten!

Soort dienstverband: Parttime

Aanvullende vergoedingen:


Openingstijden

Ma08.10 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uurDi08.10 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur

Functie:tandartsassistent
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tandartsenpraktijk Paul & de Witte via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Tandartsassistent Tandartsenpraktijk Paul & de Witte 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures