Vacature Technisch Manager Onderhoud

Technisch Manager Onderhoud in Vlissingen

STORK A Fluor Company


Technisch Manager Onderhoud

Istimewa Elektro specialist in de natte infra als onderdeel van Stork. Met ruim 140 medewerkers en vestigingen in Rotterdam en Veghel worden onze activiteiten aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Vlissingen. Istimewa Elektro ontwerpt, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties besturingssystemen bij grote en middelgrote Infra & Water projecten, denk hierbij aan bruggen, sluizen, tunnels en waterkeringen. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de infrastructuur en in de watermarkt. Binnen Istimewa zijn we op zoek naar een Technisch Manager Onderhoud.

Als Technisch Manager ben jij betrokken bij multidisciplinaire projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor het vast en variabel onderhoud in de regio Zeeland. Ons onderhoud is gericht op de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering op objecten als bruggen, sluizen, waterkeringen, spuimiddelen en bediencentrales.
Naast het onderhoud ben je ook betrokken bij diverse project activiteiten welke noodzakelijk zijn voor het verhelpen van problemen of het upgraden van de objecten om de beschikbaarheid voor de weg- en vaarweggebruikers te blijven garanderen.
Wat ga je doen als Technisch Manager Onderhoud.

 • Leiding geven aan de projectleider onderhoud en de maintenance engineer.
 • Aansturing van en coördinatie met de projectleiders van activiteiten.
 • Afstemming met andere sleutelfunctionarissen te weten projectmanager, omgevingsmanager en manager projectbeheersing.
 • Werkt samen met de projectleider onderhoud om te komen tot een uitvoerbaar en onderhoudbaar project binnen de technische en financiële randvoorwaarden.
 • Bewaken van meerwerkactiviteiten in kosten, tijd, kwaliteit en veiligheid.
 • Coördineren van het opstellen van diverse rapportages, te weten, maandelijkse onderhoudsrapportage, twee maandelijkse voortgangsrapportage, jaarlijkse toestandsrapportage en uitgevoerde FIT rapportages.
 • Eindverantwoordelijk voor het opstellen van een uitvoeringsgereed PO schema dat voldoet aan de gestelde eisen voortkomend uit de overeenkomst.
 • Eindverantwoordelijk voor deugdelijk configuratiemanagement binnen het project op het gebied van tekeningen- en softwarebeheer.
 • Eindverantwoordelijk voor calamiteitmanagement binnen het project.
 • Verantwoordelijk voor het coördineren van FIT's.

Wat breng je mee als Technisch Manager Onderhoud

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar managementervaring in Infra & Water Projecten;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met - qua complexiteit en zwaarte - vergelijkbare multidisciplinaire projecten;
 • Je kan goed met mensen omgaan, leidinggeven en contacten onderhouden met klanten;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou als Technisch Manager Onderhoud:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €5.500,- en €6.500,- o.b.v. 40 uur per week;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals de mogelijkheid tot thuiswerken, een telefoon en laptop, Pensioenregeling PME Metalektro, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een leaseauto;
 • Een leuke werksfeer, met een hecht team van betrokken collega's;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Maar Stork beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil.
Locatie: standplaats is Vlissingen
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Wij zijn Stork Infra & Water
Stork Infra & Water divisie opereert onder de naam Istimewa Elektro. Met ruim 140 medewerkers en vestigingen in Rotterdam en Veghel worden onze activiteiten aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Vlissingen. Istimewa Elektro ontwerpt, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties besturingssystemen bij grote en middelgrote Infra & Water projecten, denk hierbij aan bruggen, sluizen, tunnels en waterkeringen. Wil je nog meer weten over Istimewa Elektro bezoek dan onze website: http://www.istimewaelektro.nl/
Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Wanneer je solliciteert krijg je binnen 5 werkdagen een reactie. De procedure bestaat uit 2 (online) gesprekken, mogelijk gevolgd door een assessment en een joboffer. Bel me op . Je kan me ook mailen viaFunctie:technisch manager onderhoud
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5500 – 6500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stork Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Technisch Manager Onderhoud Stork Nederland 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures